Nem semmi! Két pasival enyelgett a napon a dundi Lily Allen

Az énekesnő két ismeretlen férfi társaságában ejtőzött a strandon, az egyikről még a nadrágot is lerántotta!

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lily Allen a francia Riviérán keltett legutóbb nagy feltűnést, ahol nem keveset villantott meg bájaiból.


A napsütötte tengerparton lépten-nyomon hírességekbe botlik az ember, de különösen igaz ez a mostani időszakra, hiszen a 61. Cannes-i Filmfesztivál miatt Franciaország déli partját már a hét elején elözönlötték a hírességek.

A lesifotósok természetesen ebben az időszakban éjjel-nappal vadásznak rájuk, így a feltűnést a szexi énekesnő sem kerülhette el. Azonban a sztár, akinek első lemeze 2006-ban Allright, Still címmel jelent meg, most nemcsak új, vakítóan szőke frizuráját mutatta meg a parton.

A medencében hűsölve, csipetnyi fürdőruhájában ugyanis két idegen férfival csintalankodott feltűnően, és láthatóan egyáltalán nem hozta zavarba a férfitársaság egyre erősödő érdeklődése. Nem sokkal később pedig bikinifelsőjét is ledobta, hogy félmeztelenül napozzon egy kicsit, sőt, még egy nagy csobbanást is bevállalt toplessben!

A cicik után egy fenék is megvillant

A pajzán műsor azonban ezzel még egyáltalán nem ért véget: az egyik férfivel ugyanis időközben eléggé összemelegedett a medencében, később az
erkélyen pedig még a rövidnadrágot is lerántotta a fenekéről!

A 23 éves sztárnak valószínűleg jól jött most a figyelem, hiszen karrierje nem igazán volt sikeres az utóbbi időben, talkshowjának, a Lily Allen és barátainak például jócskán alulmaradt a nézettsége a vártnál.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Nem beszélve a magánéleti problémákról, amelyekből szintén bőven kijutott az énekesnőnek: 2008 januárjában annak ellenére vetélt el, hogy még a terhessége előtt abbahagyta az ivást és a dohányzást. Nem sokkal később pedig szakítottak párjával, a Chemical Brothers-ben zenélő Ed Simons-szal is.

Lily Allen a stresszt és a magánéleti problémáit okolja azért, amiért jócskán elhízott. Az énekesnő a róla készült fényképek tanúsága szerint valóban dundi, de ígérete szerint rövidesen összeszedi magát, és még a nyáron lefogy.

Ezt is szeretjük