A heroint legyőzte, az altatókat nem

Meztelenül találták a túladagolt Heath Ledgert

Meztelenül fekve találták Heath Ledger holttestét New York-i lakásában.

A rendőrség még nem hozott nyilvánosságra újabb eredményeket a vizsgálatról, de az információk lassan így is elkezdtek kiszivárogni: a színész meztelenül feküdt szobájában, élettelen teste mellett pedig többféle nyugtatót találtak.

A család szerint véletlen baleset történt, míg a rendőrség továbbra sem zárja ki az öngyilkosságot:

- A család megerősíti, hogy tragikusan fiatalon, véletlen balesetben elhunyt Heath. Békésen alva találták New York-i lakásán délután fél négy körül (…)

Kedves, életvidám és önzetlen embert ismertek benne barátai és rajongói, aki munkájával inspirációt adott másoknak. Kérjük, tartsák tiszteletben a család gyászát – hangzott a Ledger-família közleménye.

Nicholson előre figyelmeztette

A kollégák sorban adják a megemlékező nyilatkozatokat a 28 évesen elhunyt filmsztárról. Közülük a legnagyobb feltűnést keltett mondatot Jack Nicholson ejtette el. A színészóriás jó kapcsolatban volt Ledgerrel:

- Figyelmeztettem Heath-t, de hiába. Mondtam neki, hogy ez lesz a vége – csóválta fejét, mikor az újságírók megkérték, hogy nyilatkozzon kollégája haláláról.

Heath Ledger korábban rövid időt eltöltött elvonón, hogy heroinfüggőségét kezeltesse. A fehér port legyőzte, de az altatók végeztek vele. Halála előtt arra panaszkodott, hogy nagyon nehezen tud pihenni, és alvásmennyisége sem haladja meg a napi két órát.

Az elmúlt évek legemlékezetesebb Oscar-díjai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Joker szerepe az új Batman filmben a végsőkig kimerítette, és ez okozhatta, hogy rákapott az altatókra. A színész egy kétéves kislányt hagyott maga után, akinek volt barátnője, Michelle Willams adott életet. Williams teljesen összeomlott a halálhírre:

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Egészen szörnyű állapotban van a lányom. A legszomorúbb az egész tragikus ügyben, hogy Heath egy ilyen pici lány apjaként ment el. Imádta Matildát. Kevés idő adatott neki, de gyönyörű örökséget hagyott a világra – mondta Williams édesapja.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük