Nem érzi kínosnak? Lady GaGa tízezer nézőt hozott zavarba élő adásban

Lady GaGa nagyon igyekezett, ám elkövetett egy óriási hibát, amikor az egyik japán tévéműsorban szerepelt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lady GaGa idén is lélegzetelállító tempót diktál, de tegyük azért hozzá, hogy mostanság régebbi önmagához képest sokkal visszafogottabb produkciókkal örvendezteti meg a világot.

A 25 éves amerikai énekesnő a közelmúltban egy japán tévéműsorban tette tiszteletét, ahol szokásához híven megint sikerült megdöbbentenie a közönséget, ám ezúttal nem egészen pozitív értelemben.

Nagyot tévedett

Teljesen érthető, hogy egy sztár külföldön tisztelettel adózzon az idegen ország kultúrája és nemzeti jelképei előtt - ám összekeverni az őshonos állataikat nem igazán szerencsés.

Az eredetileg Stefani Germanotta néven született popdíva fekete-fehér szerelésben érkezett a stúdióba, majd egy perccel később levette méretes napszemüvegét, hogy felfedje egészen elképesztő sminkjét.

A Grammy-díjas slágergyáros arcát két meglehetősen nagyméretű, fekete folt díszítette - így akarta ugyanis kifejezni a pandák iránt érzett rajongását, arról azonban megfeledkezett, hogy a pandák Kínában, nem pedig Japánban élnek.

Imádja a pandákat

- Tényleg imádom a pandákat. Nekik mancsaik vannak, és én is mindig mondom a rajongóimnak, hogy tegyék fel a mancsaikat. Nagyon sok bambuszt is ettem ezen a héten - osztotta meg vallomását a meghökkent nézőkkel.

Lady GaGa legarcpirítóbb szerelései

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az interjú során később aztán azt is elárulta, hogy egyik álma nem más, mint hogy egyszer legyen neki egy saját pandabébije, Twitteren pedig elkezdte magát Gagapandának nevezni.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Lady GaGa egyébként a márciusi katasztrófát követően nagyon bőkezűen és önzetlenül támogatta a rászorulókat Japánban, szóval még ha hibázott is véletlenül, semmiképpen sem szabad megróni ezért.

Ezt is szeretjük