Felkavaró képsorok! Lady GaGa végre megmutatta eddig ismeretlen oldalát

Lady GaGa Monster Ball nevű turnéjáról az HBO készített egy dokumentumfilmet.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lady GaGa az esetek többségében a magabiztosság, életerő és küzdeni akarás jelképe lehetne, elég csak népszerű slágereire, extrém öltözékeire vagy éppen lenyűgöző koncertjeire gondolnunk.

Talán éppen ezért lepett meg alaposan mindenkit a közelmúltban a 25 éves amerikai énekesnő, köszönhetően annak a felvételnek, amiben nem a tőle jól megszokott határozott fellépéssel találkozhattak rajongói.

Eddig ismeretlen oldalát mutatta meg

Az HBO ugyanis dokumentumfilmet forgatott a sztár Monsters Ball nevezetű turnéjáról, a mintegy négy perces előzetesben pedig Lady GaGa egy eddig ismeretlen, vívódó-töprengő és egészen érzékeny oldalát mutatta meg.

A popdíva tavaly július 6-án a New York-i Madison Square Gardenben adott koncertje előtt nyilatkozott a stábnak - vallomásában többek között kendőzetlenül bevallja, mekkora terhet jelent neki, hogy megfeleljen rajongóinak.

- Néha még most is úgy érzem magam, mint egy vesztes gyerek az iskolában. Ilyenkor aztán össze kell szednem magam, és elmondani magamnak, hogy szupersztár vagyok. Máskülönben nem élném túl ezt a napot, és nem lehetnék az, aminek a rajongóim látni akarnak - osztotta meg érzéseit Lady GaGa.

Néha nem érzi magát királynőnek

Azt sem titkolta el, hogy sokszor úgy érzi, az emberek egyszerűen el akarják őt pusztítani, ami pedig a legnagyobb nehézséget jelenti számára, hogy akkor is királynő legyen rajongói szemében, amikor egyáltalán nem érzi magát annak.

- Szeretnék királynő lenni a szemükben, de néha nem érzem magam annak. Már nem arról van szó, hogy a magam szemében legyek győztes. Arról van szó, hogy mindenki szemében győztes legyek - nyilatkozta napjaink egyik legsikeresebb popsztárja.

Az interjú során Lady GaGa szinte mindvégig a könnyeivel küszködik, a beszélgetés során el is sírja magát váratlanul, végül pedig imára kulcsolja kezét, és arra kéri Istent, hogy adjon neki erőt és bátorságot.

Fotók: HBO

Ezt is szeretjük