Fotó! Lady GaGa olyan szexi, hogy az már gyanús

A botrányos popcsillagot gyakran láthattuk bizarr ruhákban, ezúttal azonban az egyszerűen nagyszerűre szavazott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az az igazság, Lady GaGa rendesen hozzászoktatta rajongóit, hogy minden megjelenésével még a korábbira is rátesz egy lapáttal.

Sokban hasonlítanak Madonnával - és mindkettejükön retusáltak is eleget

Persze az ember egyrészről megmosolyogta a 23 éves popsztár próbálkozásait, ugyanakkor valamiféle várakozás is volt a levegőben, hogy vajon mivel rukkol ki megint a botrányos díva.

Hova tűnt az egyediség?

Így aztán alaposan meglepett mindenkit az a meglehetősen puritán fotó, mely Lady GaGáról készült az Elle 2010 januári számához.

A megszokott erős smink, hatalmas póthajzuhatag és hordhatatlan ruhák nélkül bizony nehéz elhinni, hogy csakugyan a Poker Face előadója látható a képen.

No, nem mintha nem lenne szexi, sőt, ilyen dögösnek nem gyakran mutatkozik, mégis, a címlap így sajnálatos módon semmiben sem különbözik a többitől, tehát nem is marad meg az ember emlékezetében.

Ráadásul a smink és a frizura kísértetiesen idézi Madonnát, aki tudvalevőleg szintén mindent megtett, illetve megtesz a sikerért - és akivel egyébként közös gyökereik vannak, hiszen mindketten olasz származásúak.

Gyerekeket akar

Hogy ráunt-e a bizarr ruhákra a sztár, és egy esetleges stílusváltásnak lehetünk-e szemtanúi, az majd a jövőben kiderül. Mindenesetre Lady GaGa a magazin által készített interjúban is hasonlóan visszafogottnak mutatkozott.

Egyebek közt elmesélte, hogy nyolc-tíz éven belül szeretne férjet és gyereket, ugyanakkor arra is felhívta a potenciális udvarlót figyelmét, hogy jelenleg egyetlen pasi kedvéért sem hagyná ott a színpadot. Továbbá beavatta az újságírót abba, miként hat rá a stressz, ami a munkájával jár.

Hírességek a Kos jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom
- Olyan vagyok, mint egy terhes nő. Fáj a fejem, fáradtnak érzem magam, és néha elhomályosodik a látásom, amikor a kreatív csapatommal sokáig dolgozunk - panaszkodott.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Feszültségből pedig mostanság bizonyára van éppen elég, hiszen Lady GaGa jelenleg új albumát, a The Fame Monstert népszerűsíti a világ több országában.
Ezt is szeretjük