Fotó! Szerinted Kylie Minogue smink nélkül is vonzó?

Kylie Minogue-ról a minap szokatlan fotó jelent meg, az ausztrál popdíva ugyanis smink nélkül hagyta el házát.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hírességeknél megszokhattuk, hogy smink nélküli arcuk gyakran jelentősen különbözik attól, amilyenné a stylistok, fodrászok és sminkesek keze alatt alakulnak. Mindemellett van, aki akkor is meg tudja őrizni báját, ha nincs rajta félkilónyi vakolat, míg mások sokat veszítenek vonzerejükből.

Hogy Kylie Minogue kinél melyik kategóriába esik, az a popdíva iránti  rajongás mértékétől függ.

Készült róla jobb fotó is

Ha minden elfogultság nélkül nézzük a napokban készült smink nélküli fotót, akkor nem látunk rajta mást, csak egy püffedt arcú, fakó nőt, akinek láthatóan túl hosszúra sikeredett a napja, és nem vágyik másra, csak egy forró fürdőre és a jó meleg ágyra.

Persze Andres Velencoso Segura bizonyára még ilyenkor is gyönyörűnek látja 41 éves kedvesét, nem véletlenül tart ki mellette már egy ideje.

Van, akinek mindenhogy tetszik

Ha pedig egy tíz évvel fiatalabb pasinak a maga természetességében is bejön, akkor szükségtelen az órákig tartó pingálás. Márpedig bejön, hiszen a hírek szerint a sikeres spanyol modell nemrég még a szüleinek is bemutatta választottját.

Mindenesetre azért az énekesnőt zavarhatta, hogy festetlenül kapták le, ugyanis nem sokkal a fotó megjelenése után Twitter-oldalán közzétett magáról egy szexi képet, mely hamarosan a spanyol Vogue magazinban lesz látható.

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ennek ellenére teljes a boldogság Minogue-ék háza táján.

Húgával végre megtalálták a nekik való pasit, ráadásul Dannii nemrég teherbe is esett párjától, a szintén modellként dolgozó Kris Smith-től.

Ezt is szeretjük