Lélegzetelállító! Dögös bombázó lett a Jóban Rosszban csúfságából

Rút kiskacsából igazi hercegnővé változott Kondákor Zsófia, a Jóban Rosszban sztárja.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavaly ősszel csúnyácska rezidens érkezett a Csillagvirág klinikára. A szemüveges, fogszabályzós Veronka eszével érvényesült a kórházban, és naiv, kedves természetével lopta be magát a nézők szívébe.

Most azonban a rút kiskacsából igazi hercegnővé változik a Kondákor Zsófi által alakított karakter.

Nagyon jól sikerült az átváltozás

Csinos ruha, szolid smink és tökéletes frizura. Ez a Csillagvirág klinika rezidense, Veronka. A fogszabályzós, szemüveges, korántsem divatos rezidens Józsi unszolására változtat külsején.

Annyira jól sikerül Veronkának az átváltozás, hogy először senki sem ismeri meg a korábban csúnyácska lányt.

- Nagyon fura volt csinos ruhában, kisminkelve állni a kamera elé. Nekem Veronka mindig is az a szemüveges, fogszabályzós lány marad, őt szerettem meg, úgy éreztem igazán magaménak ezt a szerepet – árulta el Kondákor Zsófi, akit több mint fél éve csúfítanak el szerepe miatt.

Nem tudta, mit kezdjen magával

- Először nem is tudtam, mit kezdjek magammal így megszépülve. Veronka épp a szerencsétlensége, a csúnyasága miatt annyira szerethető és izgalmas - tette hozzá a színésznő.

Veronkát szabályosan körülrajongják kollégái, mindenki azzal biztatja a lányt, a szépség könnyebb előrejutást jelent.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

- Én sosem tapasztaltam, hogy a külsőm miatt kivételeztek volna velem. Úgy gondolom, csak a szépséggel nem lehet semmit elérni, hiszen ha olyan munkáról beszélünk, ahol ez számít, akkor több tucatnyi szép lány közül választják ki azt, aki a legjobb. Ott pedig már úgy érzem, az dönt, ki tud többet nyújtani, valamit adni a szépségén túl - vallotta be Kondákor Zsófi.

Fotók: Red Lemon

Ezt is szeretjük