"A feleségem meg is fenyegetett" Klausmann Viktor végül ezért fordult pszichológushoz

Klausmann Viktor elárulta, nem volt könnyű beismernie a kudarcot.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokáig úgy tűnt, Klausmann Viktor házasságában minden rendben van, hiszen a műsorvezető nagy szerelem után, 2008-ban kelt egybe Anikóval, és hamarosan megszületett kislányuk, Tamara is.

Ám 2010 szeptemberében nyilvánvalóvá vált, hogy a kapcsolatuk abban a formában, ahogy addig volt, zsákutcába jutott - Viktor felesége, férje kicsapongó életére hivatkozva, elköltözött közös házukból, és az is felmerült, hogy elválnak.

Próbálnak megoldást találni

Mostanra azonban, úgy tűnik, csillapodtak a kedélyek - mint a népszerű tévés nemrég az RTL Klub Fél Kettő című műsorában elmesélte, jelenleg leginkább azon vannak a párjával, hogy megmentsék házasságukat.

Elmondása szerint mindketten másként élik meg ugyan a problémákat, de már eljutottak oda, hogy optimistán próbálják felfogni a helyzetet, és közösen keresik a megoldást.

Mindebben egy szakember, egy pszichológus segít nekik, bár - mint a férfiak többsége - eleinte Viktor is nagyon ódzkodott attól, hogy egy idegent beavasson a gondjaikba.

- Bevallom, én egy hónapig nem mentem el, de a feleségem győzködött, felhívott, sőt, még meg is fenyegetett, így szép lassan rávettem magam - vallotta be.

Békésen szeretnék rendezni a dolgaikat

A céljuk tehát mindenképpen az, hogy, ha lehet, új alapokra helyezzék a házasságukat, ám, ha ez mégsem sikerül, akkor is fontosnak tartja, hogy békében és barátságban váljanak el egymástól.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Szerintem nem lehet kilépni egyetlen kapcsolatból sem úgy, hogy az ember haragszik a másikra. Az én életemben nem volt olyan nő, talán csak egy, akihez ne tudnék szépen szólni, én így működöm - ismerte el a 45 éves sztár.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Természetesen a párterápia mellett fontosnak tartja az apaságot is - amikor csak teheti, ő hozza el a pici Tamarát az oviból, hétvégente pedig nagyobb gyerkőcével igyekszik közös programokat szervezni.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük