"Csajoztam egy kicsit!" Beismerte hűtlenségét a népszerű magyar tévés

Klausmann Viktor a Frizbiben vallotta be, hogy bizony félrelépett egyszer-kétszer.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2010 szeptemberében telefonon árulta el Klausmann Viktor az RTL Klub Reggeli című műsorában a szomorú hírt, miszerint alig két év házasság után elhagyta felesége, Dinya Anikó.

A Szerencsekerék egykori házigazdája akkor még nem beszélt különválásuk pontos okairól, idén február elején azonban újra nyilatkozott, méghozzá arról, hogy kapcsolatuk megmentése érdekében mindketten pszichológushoz fordultak.

Mindent bevallott

Vasárnap este Hajdú Péter faggatta a 45 éves műsorvezetőt a Frizbiben arról, hogy hogyan is állnak most közöttük a dolgok, Klausmann Viktor pedig kendőzetlenül bevallott minden jót és rosszat.

Azzal kezdte, hogy jelen pillanatban Anikóval külön töltik hétköznapjaikat, és a magánéleti nehézségek ellenére nagy szeretettel és törődéssel nevelik gyermeküket, Tamarát, hogy legalább ő ne szenvedjen ezen időszak alatt.

Hajdú a rá jellemző szigorral természetesen rákérdezett arra, hogy szerinte miért és hol romlott meg a kapcsolatuk, Klausmann Viktor pedig nem tagadta, hogy bizony volt egy-két félrelépése, vagyis csajozott egy kicsit, ahogyan ő fogalmazott.

Sosem akarta elhagyni a családját

Azt azonban nem mondaná a népszerű tévés, hogy megcsalta párját, mert ez összetett fogalom - a botlások pedig szerinte megbeszélhetők, hiszen ő soha nem akarta elhagyni a családját, mint ahogy mást sem akart feleségül venni.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Klausmann azt sem rejtette véka alá, hogy jelen pillanatban nincs senkije. Eladta vidéki birtokát, és visszaköltözött budapesti legénylakásába, ahol bizony voltak depressziós és magányos éjszakái.

Hozzátette azonban, hogy a történtek ellenére még mindig szereti feleségét, és mindent megpróbál megtenni a kapcsolatukért, hiszen véleménye szerint más alapokon és más módon újrakezdhetnék az egészet.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Hajdú Péter az interjú során felhívta Anikót is, aki azonban nem tűnt túl nyitottnak, hiszen, mint mondta, nem az a kérdés, hogy férje őt szereti-e, hanem az, hogy rajta kívül még hány másikat.

Ezt is szeretjük