Súlyos alkoholizmussal küzd a bájos Kirsten Dunst

Részeg fotó!

A fiatal színésznő lassan két éve iszik férfiakat megszégyenítő módon, még az elvonó sem segített rajta.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kirsten Dunst Hollywood tehetséges és sokat foglalkoztatott fiatal színésznői közé tartozik, ennek ellenére egyre mélyebbre merül az alkoholizmus mocsarában.


2008 elején a 27 éves amerikai sztár saját bevallása szerint depressziója miatt önként jelentkezett be a Utahban található Circle Lodge rehabilitációs intézetbe. Március végén távozott, hogy elkezdhesse forgatni az All Good Things című misztikus drámát.

Sokan már akkor alkoholbetegségre gyanakodtak, ám az Enquirer most újabb döbbenetes beszámolót közölt a Pókember ifjú sztárjának egyre inkább elhatalmasodó betegségéről. Augusztus 18-án ugyanis többen látták Dunstot a Roosevelt szálló Tropicana bárjában holtrészegen dülöngélni.

Vodka vodka hátán

- Teljesen szét volt csúszva, és valami pasiba kapaszkodott. Amikor a srác megkérdezte, mit iszik, dupla vodkát kért, a fiú magának pedig egy viszkit. A karjánál fogva tartotta Kirstent, hogy össze ne essen.

Mindeközben a színésznő rejtegetni próbálta italát, de percekkel azután, hogy leültek, máris újabb adag után nézett – osztotta meg észrevételeit az egyik szemtanú a magazinnal.

Kirsten Dunst az 1994-es Interjú a vámpírral című mozival robbant be Hollywoodba. Ám a gyereksztároknak – akiknek hamar ölükbe hullik a hírnév és a siker - sosem könnyű a felnőtté válás, ezt jól példázza az ő esete is. A beszámolók szerint két hónappal azután, hogy elhagyta a rehabot, újra vedelni kezdett - egyetlen héten belül három alkalommal részegedett le a sárga földig.

Részeg sztárok leleplező fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

Először a manhattani Bowery Electric Clubban látták berúgva, majd a Los Angeles-i La Poubelle nevezetű szórakozóhelyen ütötte ki magát, végül két napon át tivornyázott barátaival a Las Vegas-i Palazzo Lavo Clubban.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Négy hónappal később pedig annyira szétcsapta magát a Los Angeles-i The Roomban, hogy barátai rángatták ki a kocsmából az eszméletlen állapotban lévő sztárt.

Ezt is szeretjük