Egyre hájasabbra hízik az egykor vékony Kevin Federline

Már rá sem lehet ismerni az iszonyatosan elhízott sztárra, akiért évekkel ezelőtt megőrültek a nők.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki gondolná most a szörnyen elhízott Kevin Federline-t látva, hogy néhány éve ez a férfi képes volt elcsavarni a szexi és csinos Britney Spears fejét?

Vajon Britney mit szólna most hozzá?

Federline az elmúlt hónapokban ugyanis egyre csak hízik, hatalmas hájas testét látva lassan már rá sem lehet ismerni az egykori háttértáncosra, aki Michael Jackson, Gwen Stefani, Justin Timberlake vagy éppen Pink videóklipjeiben kezdte celeb-pályafutását.

Britney pedig biztosan csak mosolyog szerencsétlen exférjén, és bánja azt a két hosszú évet, amit rá pazarolt az életéből.

Kevin Federline persze másképp láthatja ezeket a dolgokat, hiszen Spears-szel kötött házassága tette világhírűvé, nem beszélve a válásukat követő jogi csatározásokról, amit két gyermekük felügyeleti jogáért vívtak.

Havi 20 ezer Britney-től

Az egykori táncosból időközben rapper és modell lett, de rövid időre megpróbálkozott még a pankrációval is. Federline-t legutóbb Las Vegasban kapták lencsevégre, amint a röplabdás Victoria Prince-szel az oldalán távozott a Venetian nevű kaszinóból.

A rajongók pedig keserűen vették tudomásul, hogy az egykori szívtipróból időközben egy lomha medve lett, aki már csak árnyéka egykori önmagának.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom
Pedig fél évtizeddel ezelőtt az egész világot meglepte a hír, amikor három hónap randizás után bejelentették Spears-szel, hogy eljegyezték egymást. Az esküvővel sem vártak sokáig, amire végül 2004 őszén került sor.Ám a frigyük két év múlva válóperrel végződött, Federline pedig most havi 20 ezer dollárt kap exfeleségétől gyerektartási segély címen.
Ezt is szeretjük