"Hibáztam!" Keresztes Ildikó őszintén vallott szombati döntéséről

Keresztes Ildikó elmondta, hibázott, amikor az X-Faktor utolsó adásában a párbajozók sorsáról döntött.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elnézve az internetes oldalak és fórumok regisztráltjainak dühös és olykor a legkevésbé sem finomkodó hozzászólásait, be kell ismerni, még mindig nem csillapodtak a kedélyek a szombati X-Faktor adás óta.

Ismeretes, hogy a kilencedik élő show-ban a nézők közül Vastag Csabára és Janicsák Vecára szavaztak a legkevesebben, így a két fiatal tehetség kényszerült párbajozni.

Bár a mentorok eldönthették volna, ki jusson tovább, Keresztes Ildikó nem merte - vagy nem akarta - kimondani a végső szót, így a közönségre hárította ennek felelősségét.

A tömeg dühöng

Miután Ördög Nóri kinyitotta a borítékot, kiderült, amit addig csak sejteni lehetett: a szavazók ismét a férfiversenyzőt részesítették előnyben, a voksok alapján tehát Vecának kellett távoznia a népszerű műsorból.

A dolgok ilyetén alakulása - érthető módon - sokakban felháborodást keltett és kelt még most is, hiszen sokan a műsor egyik nagy esélyesének éppen Vecát kiáltották ki. De nemcsak az énekesnő kiesését nehéz feldolgoznia rajongóinak, hanem azt is, hogy szerintük Keresztes Ildikó megfutamodott a döntés elől.

A sikeres rockénekesnő azonban nem az a fajta, aki szó nélkül hagyja a vádaskodásokat, ezért a Fókusz riporterének őszintén elmondta, mit gondol a műsorról, és hogy hibásnak érzi-e magát bármiben is.

Ez egy ilyen műsor

Nyilatkozatában Keresztes Ildikó először is igyekezett leszögezni, hogy nem szabad azt hinni, ez a verseny élet-halál harcról szól. Szerinte sokkal inkább annak kellene örülni, hogy hazánk tehetséges emberei hihetetlen lehetőséghez jutottak már azáltal, hogy bekerültek a show-ba, hiszen normális esetben másoknak évekig, esetleg évtizedekig kell dolgoznia egy lemezszerződésért vagy koncertért.

Az X-Faktor kulisszatitkai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, bármennyire is fáj ez a rajongóknak, az X-Faktor arról is szól, hogy hétről hétre el kell búcsúzni valakitől. Ha most történetesen nem Veca búcsúzott volna, akkor meg Csaba miatt támadnák.

Mégis, úgy érzi, azért egy dologban hibázott: bármennyire próbált érthetően és egyértelműen fogalmazni, nem jól kommunikálta le az egészet.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Én nem vagyok egy marketingszakember, aki legyártja magának a paneleket, és rögtön tudom, hogy hogyan kell azt odamondani. Nem, én egy ösztönlény vagyok, egy érzelem vezérelte ösztönlény, egy énekesnő, aki pont abból tud táplálkozni a művészetében, hogy olyan, amilyen. A műsor hevében, egy ilyen felfokozott állapotban nagyon nehéz ott állni, és ítéletet mondani két, szinte egyforma emberre. De azt gondolom, rosszul kommunikáltam, simán kimondhattam volna, hogy mit gondolok, de abban a pillanatban én a közönségre bíztam a dolgot. Így döntöttem, és kész - mondta az énekesnő.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük