Mindent megtesz, hogy legyőzze! Keresztes Ildikó betegségéről vallott

Keresztes Ildikó szélsőséges hangulatingadozásai évekig megkeserítették az életét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor szókimondó mentora, Keresztes Ildikó nem tagadja, impulzív alkat, ezért a pozitív és negatív érzéseket is nagyon intenzíven éli meg.

Ez az érzékenység egy művésznél, előadónál nagy előny, magánemberként viszont már gondokat okozhat a szélsőséges hangulatingadozás.

Erősen hangulatember

Ildikó nagyon jól tudja ezt, hiszen saját kárán tapasztalta meg az érzelmek eufóriáját és hullámvölgyeit is.

Nem tagadja, szakember segítségére is szüksége volt ahhoz, hogy túljusson a válságon, komolyan kezeltette is magát a hangulatingadozások miatt.

- A szélsőségeim miatt többet vagyok rosszkedvű, mint jókedvű, de ez nem függ igazán semmitől, csak a hormonjaimtól és a kémiától. Hiperérzékeny vagyok. Két évig nagyon komolyan voltam depressziós, akkor kezeltek is emiatt, de már nyolc éve kijöttem belőle - emlékezett az énekesnő a Tabu TV riportjában.

Szerencsére párja, Kicska László már 24 éve társa jóban-rosszban. Kapcsolatukban - ha akadtak is válságos időszakok - mindig felül tudtak kerekedni a bajokon.

Jobban odafigyel magára

Ildikó jól tudja, hogy hangulatingadozásain nem csak saját maga, hanem kettejük miatt is kell úrrá lennie.

Magyar sztárok esküvői fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Azt gondolom, hogy az embernek több szerelme is lehet az életben, de igazi társa csak egyszer van. Már 24 éve tart ez a hihetetlen kötődés a férjemmel, ez idő alatt azt figyeltem meg, hogy legjobban azt szereti, ha jókedvű vagyok - árulta el meglepő őszinteséggel Ildikó.

Az énekesnőnek egyébként a stressz és a túlhajtott munka is komoly veszélyforrás, ezért is döntött úgy a közelmúltban, hogy az X-Faktor következő szériájában sokkal jobban odafigyel majd az energiáira. A korábbi adásban ugyanis többször átlépte saját teljesítőképességének határait.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

- Ez egy nagyon jó tanulság volt, és azóta mindent megteszek azért, hogy ne jöjjön elő újra ez a betegség - zárta a beszélgetést a szimpatikus mentor.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük