Holtrészegen, bugyival a fején parádézott Kendra Wilkinson

A nyuszilány alaposan elázva egy megdöbbentő magánprodukcióval lepte meg rajongóit.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Októberben az egész világot meglepte a hír, miszerint a vén Playboy-cézár szakított első számú barátnőjével, Holly Madisonnal.


A szőke nyuszilány tehát kiköltözött a Playboy-villából, de vele tartott Hefner másik két barátnője, Kendra Wilkinson és Bridget Marquardt is.

A lapkiadó milliomos a három szőke cica személyében azonban nemcsak barátnőit, hanem népszerű valóságshowjának szereplőit is elveszítette, ám a jelek szerint a szakítás egyiküket sem viselte meg túlságosan.

Néhány hete ugyanis jöttek a hírek, miszerint Hefner nem sokat búsult és máris rátalált új kedveseire, a Shannon-ikrekre, akik örömmel lettek az öregúr új csajai.

A szakításon már mindenki túltette magát

Persze a botrányra sem kellett sokáig várni, hiszen a gyanakvó bloggerek alaposan átvilágították a szőke ikerlányok múltját, és kiteregették a szennyesüket.

A Shannon-ikrek ezek szerint talán agresszívebbek a kelleténél, hiszen mindkettejüket elítélték már súlyos testi sértésért. Hefner tehát jobban teszi, ha vigyáz velük, ha ugyanis esetleg majd egy újabb szakításra kerül a sor, könnyen veszélyben találhatja magát.

Legendás nyuszilányok

Nézegess képeket!

Elolvasom
A jelek szerint azonban nemcsak a főszerkesztőnek, de az exbarátnőknek sem okozott túl sok kellemetlen percet a 2004 óta tartó intim kapcsolat megszakadása. Kendra Wilkinson a róla készült fotók tanúsága szerint ugyanis meglehetősen jókedvűen bulizott.Jócskán felöntött a garatra, aztán úgy döntött, hogy egy magánprodukcióval ajándékozza meg barátait, ezért egy bugyit húzott a fejére részegen, ám ez a műsor inkább ciki lett, nem pedig vicces.
Ezt is szeretjük