18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Fotó! A meztelen Keira Knightley pasikról fantáziál

Az ifjú színésznő kendőzetlenül beszélt arról egy interjúban, hogy egy pasi mivel tudja tutira levenni a lábáról.

Pénzzel? No, de kérem, abból bizonyára van neki elég. A mindössze 24 éves Keira Knightley ugyanis rendkívüli karriert tudhat magáénak, számos A-kategóriás filmben játszhatott.

A népszerű kalóztrilógia mellett szerepet kapott például a Büszkeség és balítélet, illetve a Vágy és vezeklés című kosztümös alkotásokban.

Tavaly novemberben a mozikba került A szerelem határai című filmje is, amely Dylan Thomas walesi költő életét dolgozza fel.

Nem a külsőséges érdeklik

Dagadó izmok? Hát, nem az igazi. A színésznő állítása szerint ugyanis elsősorban nem a külsőségek alapján választ társat.

Bár igaz, ami igaz, korábbi partnere éppen egy modell volt, mostani kedvese pedig ugyancsak a szépfiú kategóriába sorolható.

Akárhogy is, a hölgy azt mondja, neki elsősorban az számít egy férfiban, hogy jó legyen a szövege.

Mi több, úgy gondolja, a fantasztikus humorérzék rendkívül vonzóvá tud tenni egy pasit, sőt egyenesen a hálószobába vezető utat jelentheti.

A költőt nem tartotta jó pasinak

Tavalyi szerepe kapcsán szabadszájúan hozzáfűzte azt is, hogy Dylan Thomas minden nőn végigment, pedig külsőre nem volt egy nagy ász, bár vitathatatlan, hogy gyönyörű verseket írt.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Van valami dögös és érzéki Matthew Rhys Dylan-alakításában, mert az ember tudja, hogy rosszul néz ki, ám valalhogy ennek ellenére is vonzó.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hiszen nemcsak a szépfiúk képesek elcsábítani a lányokat, nem igaz? – vallotta a színésznő.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük