A szemtelen lesifotósok! Katy Perry olyat mutatott, amit biztosan nem akart

Katy Perry Mexikóban népszerűsítette új parfümjét, a színpadon azonban be lehetett látni a lába közé.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katy Perry kétségkívül pontosan tudja, hogy mit akar, a kitűzött cél érdekében pedig még intim bájait is hajlandó bevetni.

A 26 éves amerikai énekesnő néhány napja Mexikóban népszerűsítette Purr névre keresztelt parfümjét, az ünnepélyes sajtótájékoztatón pedig egy igazán merész és mélyen dekoltált lila ruhában jelent meg!

Véletlen villantás történt

A promóciós körút egy másik állomásán az I Kissed a Girl csábos előadója azonban már egy sokkal visszafogottabb öltözékben lépett a színpadra, ám az eseményt így sem úszhatta meg egy véletlen villantás nélkül.

Ezúttal tényleg nem tehetett arról, hogy sikerült közszemlére tennie fehérneműjét, az egyik fotós ugyanis éppen abból a szögből örökítette meg, ahonnan be lehetett látni a lába közé - még jó, hogy aznap volt rajta bugyi!

Ha Kim Kardashian védjegyévé az álomgyárban szokatlanul méretes és formás feneke vált, akkor Katy Perry egyik legszembetűnőbb ismertetőjegye nem más, mint dekoltázsa, amihez hasonlóval bizony kevés kolléganője büszkélkedhet.

Kezdetben nem örült adottságainak

Sok nő azért fekszik kés alá, hogy műtéti úton növeljék meg mellei méretét. Katy Perry azonban nem titkolta el, hogy kamaszkorában egyáltalán nem örült nőies adottságainak, ami miatt még osztálytársai cikizték is.

A pop legdögösebb üdvöskéi

Nézegess képeket!

Elolvasom

Russell Brand felesége az Elle magazinnak adott interjújában árulta el, hogy sokkal hamarabb kezdtek nőni a mellei, mint barátnőinek - miközben ő Kate Mossra szeretett volna hasonlítani!

- Óriási mellem nőtt, amivel nem tudtam mit kezdeni, ezért aztán olyan melltartókat hordtam, amelyekben sokkal kisebbnek tűntek, de egyáltalán nem voltak cukik. Utáltam őket, mert kicsúfoltak miattuk, én pedig úgy akartam kinézni, mint Kate Moss - idézte fel emlékeit Katy Perry.

Ezt is szeretjük