Könnyek között vallotta be Katie Price, hogy elvetélt

A népszerű celebmaca most először beszélt házasságának felbomlásáról és három hónapos magzatának elvesztéséről.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katie Price Peter Andréval való szakítása óta most először adott interjút, méghozzá a Britain’s Got Talent című tévéműsor egyik zsűritagjának, Piers Morgannek.

Peter Andre és Katie Price hat nappal a magzat elvesztése után

A 31 éves brit glamour modell könnyek között vallotta be, hogy hetekkel házasságának tönkremenetele előtt veszítette el babáját! Price meglepően őszintén nyilatkozott az elmúlt időszak fájdalmáról és boldogságáról.

Elmondta például azt, hogy három hónapos Los Angeles-i kiruccanásuk során esett teherbe, a baba érkezését pedig mindketten nagy izgalommal várták.

A dolgok azonban váratlanul rosszra fordultak, miután április 13-án visszatértek Angliába. Price egy rutinvizsgálaton vett részt, melynek során kiderült, hogy a magzatnak nincs szívverése.

Maradt még egy kevés remény

Ám az orvosok egyúttal nagy mennyiségű hormon jelenlétét is észlelték, ami reményt adott a három hónapos várandós sztáranyukának, hogy gyermeke talán mégis életben van. Az orvosok ekkor arra kérték, hogy jöjjön vissza további vizsgálatokra pár nap múlva, ami a pokoli időszak volt Price számára.

– Fohászkodtam, hogy jól legyen, hogy dobogjon a szíve. Aztán egyszer csak ott volt a képernyőn és kibökték, hogy meghalt – osztotta meg sírva megrendítő élményeit a népszerű modell.

Elmondása szerint a magzat elveszítése mindkettejük számára hatalmas csapás volt, de ő sosem akart véget vetni három éve tartó házasságának. Hozzátette azt is, hogy a pletykák ellenére nem volt viszonya a 28 éves Andrew Gould lovásszal, férje mégis féltékeny volt rá.

Haszontalan celebmacák

Nézegess képeket!

Elolvasom

Katie Price-nak mellesleg az ezredforduló után volt már egy abortusza. Azért döntött úgy, hogy elveteti gyermekét, mert kiderült, hogy akkori pasija, az Another Level nevű fiúbanda énekese, Dane Bowers megcsalta őt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A brit híresség mellesleg három gyermek anyja: 2002. május 27-én egy fogyatékos fiúnak adott életet, akinek apja Dwight Yorke futballista, Peter Andréval pedig két közös gyermeket neveltek.

Ezt is szeretjük