50 évesen is bevállalta! Lazán ledobta bikinifelsőjét a közkedvelt színésznő

Kathy Griffin még az autósoknak is bátran integetett.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

50 évesen bizony nem igazán jellemző a sztárokra, hogy csak úgy a hecc kedvéért nyilvánosan meztelenkednek - az ilyesfajta mutatványokat meghagyják inkább fiatalabb kolléganőiknek vagy a nyuszilányoknak.

Március 28-án, hétfőn délután igazán érdekes és meghökkentő - vagy éppen, ízlés kérdése, borzasztó - látványban lehetett azoknak az autósoknak részük, akik Miami Beach utcáit rótták a kikötő környékén.

Ledobta bikinifelsőjét

Kathy Griffin ugyanis úgy döntött, hogy mielőtt csobban egyet a tengerben, ledobja bikinifelsőjét, és egy topless táncot lejt a parton, mindeközben pedig bátran integet az elhaladó járművek utasainak!

Az 50 éves amerikai színésznő, modell, stand-up komikus, médiasztár és bestsellerszerző a róla készült lesifotók tanúsága szerint nem az éretten szexi hölgyek táborát erősíti, bár az mindenképpen jó hír, hogy igyekezett lebarnulni egy kicsikét.

Afölött sem hunyhatunk szemet, hogy habár vonzónak nem igazán nevezhető, 50 éves létére mégis egészen jól tartja magát, és a mellét sem volt hajlandó felfújatni a plasztikafüggőségben szenvedő álomgyár hírességeként.

Hatásos reklámfogás volt

A rögtönzött magánprodukciónak mindenesetre megvolt az oka, hétfőn este ugyanis a város Arsht Center nevű létesítményében lépett színpadra Thank You to Broadway nevezetű turnéja keretén belül.

A legszexisebb színésznők 50 fölött

Nézegess képeket!

Elolvasom

A kétszeres Emmy-díjas Griffin a hónap elején mellesleg azzal került a címlapokra, hogy az Old Spice-reklámfilmekből ismert Isaiah Mustafával hozták össze, ám ő következetesen tagadta állítólagos románcukat.

- Tulajdonképpen az a helyzet, hogy egy egyedülálló pasi vagyok. De szerintem Kathy lenyűgöző, egy energiabomba. Most éppen a Broadway-n látható, szóval, ha tehetitek, mindenképpen nézzétek meg - mondta Mustafa a US Weeklynek.

Ezt is szeretjük