7 év után második férjétől is válik Kate Winslet

Kate Winslet és Sam Mendes 2003-ban kötötték össze az életüket, de a házasság a jelek szerint csak hét évig tartott.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, a hetedik év átka a sztároknál is érvényesül: a legfrissebb hírek szerint közel hét év házasság után különköltözött Kate Winslet és Sam Mendes.

A bejelentésre azt követően került sor, hogy az Oscar-díjas színésznő gyermekeivel Mexikóba utazott, míg Mendes New England-i barátainál töltötte az időt. Miután mindketten átgondolták a kapcsolatukat, a nagyközönség számára meglepő hírt a sztárpár jogi képviselői közölték a sajtóval. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy a válási procedúrát máris elindították-e.

Hét év után válás

A 34 éves brit színésznő és az Amerikai szépség nála tíz évvel idősebb rendezője 2003 májusában mondták ki a boldogító igent egy karib-tengeri csendes ceremónia keretén belül. Winsletnek ez volt a második házassága, korábban - 1998 és 2001 között - Jim Threapleton brit rendező volt a férje.

Bár a világ számára a két Oscar-díjas sztár maga volt az álompár, közeli ismerőseik egy ideje sejtették, hogy nem minden rózsás a kapcsolatukban. Már az aggodalomra adott okot, hogy kettejüket tavaly nyáron látták utoljára együtt Wimbledonban, azóta Winslet többnyire egyedül jelent meg a díjkiosztókon.

Aztán ott volt közös filmjük, a 2009-es A szabadság útjai, melyet Mendes rendezett, felesége pedig az egyik főszereplőt játszotta Leonardo DiCaprio mellett. A film egy pár válságba jutott kapcsolatáról szólt megrázóan hiteles tálalásban - ráadásul ágyjelenetekkel fűszerezve, amit a színésznő meglehetősen bizarrnak talált.

Nem tudták megmenteni kapcsolatukat

- Köszönöm, drágám, hogy leforgattad A szabadság útjait. Köszönöm, hogy minden nap végignézted a halálunkat, és örömödet lelted abban, hogy ennyire szenvedünk. De teljes szívemből mondom, élveztem a forgatás minden percét, és jobban szeretlek, mint valaha - fogalmazta meg ellentétes érzéseit Winslet a 2009-es Golden Globe-on, ahol a legjobb színésznő kategóriában díjazták.

A sors iróniája, hogy közös barátaik szerint igazán a film leforgatása után mérgesedett el köztük a viszony, ami hét év után házasságuk végéhez vezetett. Mindenesetre a hírek szerint igyekeznek minél diszkrétebben intézni a válást, hogy gyermekeik felügyeletéről, valamint közös, mintegy 30 millió fontra rúgó vagyonuk elosztásáról lehetőleg botránymentesen tudjanak megegyezni.

Kate Winslet egyébként két gyermek édesanyja: a kilencéves Mia még előző férjétől született, Mendestől pedig van egy hatéves kisfia, Joe.

Ezt is szeretjük