Combja közét villantotta szemérmetlenül Kate Moss

Kate Moss apró, áttetsző ruhájából mindene kilátszott, pedig combjával biztos nem akart dicsekedni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kate Moss igencsak kedveli a feltűnést, és minden alkalmat megragad, hogy témát szolgáltasson a lesifotósoknak. Legutóbbi megjelenésével azonban még önmagát is sikerült felülmúlnia.


A 35 éves modell egy londoni fodrászszalon megnyitóján átlátszó, rövidke ruhájának köszönhetően teste több titkos pontját is megvillantotta, köztük egy olyat is, amit bizonyára nem állt szándékában.

Nem bír leállni a partizással

A rocker Jamie Hince-szel való szakítás szemlátomást nem nagyon viselte meg a sztárt, aki jó szokásához híven éjszakáit azzal tölti, hogy partiról partira vándorol.

Bár nemrég még bőszen hangoztatta, hogy példás, jó anyja akar lenni lányának, Lilának, a kislány valószínűleg nem sok jóéjtpuszit kap örökké bulizó mamájától.

A fenti fotókon a dögös sztármamit akkor kapták le, amikor megérkezett a londoni West End Hotelbe James Brown új fodrászüzletének nyitóünnepsége után.
A partira Kate a rá jellemző utánozhatatlan, hanyag eleganciával öltözött fel.

A hanyagság ez esetben nem abban nyilvánult meg, hogy nem húzott alsóneműt, így a fekete csipkeruhán most csak alsóneműje sejlett át.

A 20. század leghíresebb szupermodelljei

Nézegess képeket!

Elolvasom
A kocsiból kiszállva azonban a falatnyi dressz igencsak felcsúszott a modell combján, kivillantva szexis bugyiját.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bár Kate egyből visszarángatta a csalafinta darabot, az még így sem volt elég hosszú ahhoz, hogy a combján éktelenkedő narancsbőrt leplezze.

Ezt is szeretjük