Leleplezték Kate Middleton piszkos múltját

Mit titkol Vilmos kedvese?

Kate Middleton családjáról olyan dolog került nyilvánosságra, amit szívesen elhallgatott volna.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha minden a vártaknak megfelelően alakul, akkor Kate Middleton akár be is házasodhat Nagy-Britannia királyi családjába, hiszen az ifjú hölgyemény már egy ideje – kisebb megszakítással – Vilmos herceg barátnője.

Bár a 27 éves szépséget minden oldalról próbálta kikezdeni a brit sajtó, nem sikerült semmi kompromittálót találni a múltjában. Egészen mostanáig.

Egy nemrég megjelent életrajzi kötet, a Princess In Waiting ugyanis feltárja, az egyszerű családból származó Middleton múltjában sötét titok lappang.

Börtönviselt a családban

Mint kiderült, az ük-ük-ük-ükapja dutyiban ült! Egy 1881-es népszámlálás irataiból vált világossá, hogy az 55 éves Edward Thomas Glassborow egy ideig bizony a londoni Holloway börtönben töltötte büntetését.

Mivel azonban nem maradtak fent részletes börtönfeljegyzések, talán sosem sikerül kideríteni, pontosan miért is kellett bezárni a hétgyermekes édesapát, aki küldöncként dolgozott egy biztosítótársaságnál.

A börtön egyébként még mindig megvan, ám 1902 óta már csak nőket szállítanak a korábban koedukált büntetés-végrehajtó intézetbe.

Ugyan nem tudni, mikor engedték szabadon, mindenesetre, amikor harmadik fia, Frederick – Middleton kisasszony ük-ük-ükapja – 1886 nyarán megnősült, Edwardot, mint anyagilag független úriembert említik, ami meglehetősen furcsa ahhoz képest, hogy nem sokkal korábban még börtöntöltelék volt. Glassborow végül 72 évesen, 1989-ban hunyt el.

Nincs több titok!

Innentől fogva a család története nem túl izgalmas, de ki tudja, talán egyszer tananyag lesz történelemből! Nos, Frederick legidősebb fiát, akit szintén Fredericknek hívtak, az első világháborúban kivezényelték Belgiumba, majd a békét követően a londoni Westminster Banknál helyezkedett el. Ott ismerte meg leendő feleségét, Constance Robisont.

Sztárok a Mérleg jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

A házaspár, részben Frederick munkájának részeként, beutazta Európát, eközben születtek meg ikerlányaik: Mary és Valerie, aki utóbbi Kate Middleton nagyanyja lett. 1942-ben a család visszatért Nagy-Britanniába, ahol Fredericket a Leeds-i Westminster Bank igazgatójává választották.

Valerie időközben hozzáment Peter Middletonhoz – fiuk, Michael Middleton pilótaként dolgozott, amikor beleszeretett egy stewardessbe, Carole Goldsmith-be.

Első gyermekük, Kate 1982 januárjában jött világra, öt hónappal azelőtt, hogy Diana megszülte Vilmost - a többi pedig történelem.

Ám akárhogy is alakul a fiatalok sorsa, az biztos, hogy a házasság nem azon fog múlni, vajon miért is ült börtönben anno a leányzó elődje. Végtére is, a Windsoroknak valószínűleg sokkal több titok lappang a múltjában.

Ezt is szeretjük