Nem csoda, ha Vilmos herceg odavan érte! Íme, Kate Middleton bikiniben

Kate Middleton a sportnak köszönhetően remek formában van, semmi szüksége a sebészkésre.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már hónapok óta lázban ég egész Anglia, hiszen mióta Vilmos herceg és kedvese, Kate Middleton eljegyezték egymást, a szigetországban mindenki az esküvőre készül.

Sokan már most a második Lady Dianaként emlegetik a fiatal művészettörténész lányt, akivel a St. Andrews Egyetemen ismerkedett össze a jóképű herceg.

Évek óta együtt

Bár kapcsolatuk barátságnak indult, hamar szerelem lett belőle - már nyolc éve együtt vannak-, ám a figyelem középpontjába csak mostanában kerültek igazán.

Korábban épp a fotósok zaklatása és a királyi ház rideg viselkedése miatt szüneteltették egy időre kapcsolatukat.

Úgy tűnik, végül sikerült legyőzniük az akadályokat, hiszen 2011. április 29-én ország-világ előtt bizonyítják összetartozásukat.

Az ő esetükben pedig ez szó szerint értendő, ugyanis a Westminsteri apátsági templomban tartandó esküvőjüket világszerte közvetítik majd a tévécsatornák.

Plasztikáról suttognak

A leendő ara egyébként mindenben próbál az udvar kedvére tenni, a protokoll szerint vőlegényét elkíséri a hivatalos rendezvényekre, öltözékével pedig a letisztult eleganciát képviseli - a Vanity Fair már most  a világ legjobban öltözött női között tartja számon.

Kate Middleton - amikor még nem volt hercegnő

Nézegess képeket!

Elolvasom

Természetes, hogy az esküvőn is a legjobb formáját szeretné hozni, a rossznyelvek szerint több tízmillió forintnak megfelelő összeget szándékozik plasztikára költeni.

Ám a nemrégiben napvilágot látott lesifotók tanúsága szerint erre igazán semmi szüksége nincs, hiszen tekintélyes sportmúltjának köszönhetően - évekig teniszezett, úszott és evezett - hibátlan az alakja, egy deka felesleg sincs rajta.

Ezt is szeretjük