Pedig szerelem volt első látásra! 2 év után válik a népszerű magyar sztárpár

Karsai Zita és Margl Tamás külön utakon folytatják, derült ki a táncosnő legfrissebb interjújából.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Két év házasság után elválik Karsai Zita és Margl Tamás, derült ki abból a feltárulkozó interjúból, amit a 32 éves táncművész adott a közelmúltban a Hot! magazinnak.

- Szerintem lelkileg mi már régen elváltunk. Ilyenkor mindenki azon csámcsog, hogy vajon ki csalt meg kit. Senki senkit! Az úgyis kiderült volna. Be kellett látnunk, hogy egyszerűen nem illünk össze - kezdte vallomását.

Azonnal egymásba szerettek

Karsai Zitát 2007 decemberében egy közös barátjuk mutatta be Margl Tamásnak, megismerkedésük után pedig azonnal fellángolt közöttük a szerelem, és úgy tűnt, hogy életük párját találták meg egymás személyében.

Két évvel később titokban össze is házasodtak, majd a férj, aki akkoriban a Budapest Honvéd futballcsapat erőnléti edzőjeként dolgozott, kapott egy munkaszerződést Dubaiba.

A friss házaspár ki is költözött a világ egyik legfényűzőbb országába, ám Karsai Zita két év után úgy érezte, hogy haza kell jönnie, mert még egy évet nem bír ki az általa ingerszegénynek nevezett városban.

Nem sikerült nekik

A Megatánc és a Sztárok a jégen kedvence a nyarat Magyarországon töltötte, majd szeptemberben utazott vissza férjéhez. Úgy döntöttek, megpróbálják folytatni, de nem sikerült.

Az utóbbi évtizedek kedvenc magyar sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Nem illünk össze, ennyi. Nem akartunk hazugságban élni, mert az csak illúzió, hogy jól működik a kapcsolatunk. Ha egyszer nem működik, akkor nem tehetünk úgy, mintha működne - magyarázta Zita.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Hozzátette, hogy nehéz volt ez a folyamat, mert ők sem tudták, hogy mi velük a baj, nem értették meg egymást, közben pedig telt az idő, de sikerült békességben elbúcsúzniuk egymástól.

Ezt is szeretjük