Tudtad? Kárász Zénó már egy 16 hónapos kisfiú édesapja

Kárász Zénó, a Família Kft. egykori sztárja színházban játszik, és emellett boldog családapa is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kilencvenes években két magyar sorozat is a képernyők elé vonzotta a nézőket: az 1987-ben elindult Szomszédok mellett ugyanis néhány évvel később az első magyar szitkom is megjelent, Família Kft. címmel.

 

Bár a nézők eleinte kissé idegenkedve fogadták a magyar televízióban akkor még szokatlan műfajt, hamarosan már hatalmas népszerűségnek örvendtek a Szép és a Kövér család vicces kalandjai. Végül 385 rész készült a sorozathoz 1991 és 1999 között.

Több mint tíz éve lett vége

Természetesen a szereplőkre azóta is mindenki emlékszik - bár nem biztos, hogy az egykori nézők mindegyiküket felismernék az utcán. A Spáh ikrek felnőttek, Ádám Tamás pedig olyan borzas szakállt növesztett, hogy ember legyen a talpán, aki a jólfésült Szép apukára ráismer benne.

Aki látta a Frizbi Hajdú Péterrel nyári szünet előtti utolsó adását, az a televízió képernyőjén keresztül újra találkozhatott a már említett színészen kívül az Ágicát alakító Esztergályos Cecíliával, valamint lakli fiukkal, Ádámmal, azaz Kárász Zénóval.

Már nős

Bár sokak emlékezetében még kissé kelekótya fiatalemberként él, Gór Nagy Mária egykori diákja mára már 40 éves férfivé érett, aki ráadásul édesapa!

Mint a famíliás sztorizások közepette Hajdú Péternek elárulta, egy ideig félt a kötöttségektől, de amióta megnősült, ez az érzés elmúlt. Kisfia 2009 februárjában látta meg a napvilágot, így a kis Kárász Buda már 16 hónapos legényke.

A legkedveltebb magyar sorozatszínészek

Nézegess képeket!

Elolvasom

A színészt egyébként rajongói láthatták a Tűzvonalban epizódszerepében, ahol rosszfiút alakított, emellett 2003 óta a Centrál Színház társulatának tagja.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

De azért bevallotta, ha újra indulna a Família Kft., minden további nélkül csatlakozna a csapathoz.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük