A 4. hónapban van! Kórházba kellett szállítani a várandós magyar énekesnőt

Judy terhességét egy mióma veszélyeztette, de a kezelés segített.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amint arról korábban már mi is hírt adtunk, a Groovehouse egykori énekesnője, Judy  júniusban bejelentette, hogy hosszú évek sikertelen próbálkozásai után végre kisbabát vár.

A 36 éves előadó nem titkolta, jó ideje feladta a reményt, hogy édesanya lehet, a sors azonban végre megadta neki, amire olyan régen vágyott.

Egy mióma okozta a komplikációt

A bájos énekesnőt tehát váratlanul érte az áldott állapot, viszont annál nagyobb volt az öröm, amikor biztossá vált terhessége. Párjával, Balázzsal már az esküvőt tervezgették és a baba nemét találgatták, amikor Judy nem várt rosszulléte miatt kórházba került.

- Most már jobban vagyok, de két napig nem volt se éjjelem, se nappalom - mesélte a Fél Kettő műsorának adott telefoninterjújában.

A műsorvezető kérésére az énekesnő azt  is elmondta, hogy a bajt nem maga a terhesség, hanem egy azt megelőző probléma okozta.

Judynak ugyanis van egy kisebb miómája, mely alapvetően egy jóindulatú méhdaganat, de komplikációkat okozhat, ha rossz helyen fekszik.

Nagyon erős görcsei voltak

A negyedik hónapban lévő kismama rossz érzése tehát nem volt alaptalan, elmondása szerint nagyon félt, hogy elveszítheti a rég várt kisbabát. Szerencsére az orvosok megnyugtatták, hogy a kicsi a lehető legjobban érzi magát a pocakjában.

Az utóbbi évtizedek kedvenc magyar sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Nem a bébivel van a probléma, ő nagyon jól van, jó a szívhangja, mocorog, él és virul. Ez a helyzet most nekem kellemetlen, hiszen olyan részen helyezkedik el a mióma, amitől zsibbad a lábam és fáj a derekam. Olyan görcseim voltak, hogy képtelen voltam aludni - vallotta be Judy.

Az énekesnőnek - korábbi autóbalesete után - többszörösen is kijutott a fájdalomból és a kórházból, de mostani szenvedése megduplázódott, mivel a baba miatt is aggódott.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Judyt benntartották a kórházban, vizsgálatokat végeztek rajta, és infúziót is kapott. A gondos kezelésnek köszönhetően állapota javult, és meg is nyugodott, amikor biztosították róla, hogy a mióma nem okozott károsodást kisbabájának.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük