"Megszoktam az új arcomat!" Felkavaró vallomást tett Groovehouse Judy

Groovehouse Judy 12 éve szenvedett szörnyű autóbalesetet.

Az egész országot megdöbbentette, amikor 12 évvel ezelőtt súlyos autóbalesetet szenvedett Judy, a Groovehouse együttes énekesnője.

1998. december 14-én történt a tragédia, amiben az énekesnő majdnem életét vesztette: arca szétroncsolódott, leszakadt a szájpadlása, eltört a bal csuklója, mindkét lapockája és csípőcsontja, a válla és a szeméremcsontja.

Egy hónapon át küzdöttek érte

Helyzetét tovább súlyosbította, hogy bordái átszúrták a tüdejét, ezért légmellet kapott, a Velvet szerint az orvosok pedig egy egész hónapon át megfeszített erővel küzdöttek az életéért - és sikerrel jártak.

A 36 éves énekesnőre azonban újabb megpróbáltatások vártak, hiszen a plasztikai sebészeknek harminc műtéttel kellett rajta elvégezniük, a beavatkozások során pedig fokozatosan kapta meg új arcát.

Judyval a közelmúltban az Aktív készített egy felkavaró interjút a sminkeléssel kapcsolatban, ahol a jellegzetes hangú énekesnő elárulta, ez az egész annyira megedzette, hogy már nincs benne félelem, ha meglátják az arcát.

Nem zavarja, ha megnézik a hibákat az arcán

- Egyrészt 12 éve volt, most már azért nagyon sok idő eltelt, megszoktam az új arcomat, és minden mást, ami rajta van - árulta el, és hozzátette, hogy már együtt tud élni azzal, ha az emberek megnézik rajta a hibákat.

Fiatal magyar énekesnők

Nézegess képeket!

Elolvasom

Judy tehát másképp áll magához, éppen ezért azt sem rejtette véka alá, hogy nem sminkel megszállottan, nincsen ilyen parája, sőt, az esetek többségében festék nélkül láthatják a hétköznapi életben.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Azt is bevallotta, hogy a jobb szemét szereti leginkább sminkelni, mert az nem sérült meg, azt viszont nehéz volt megtanulnia az évek során, hogy a másik szemét is hozzá tudja igazítani.

Fotók: Europress

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük