Lebukott! Meleg a New Kids On The Block énekese

Az énekes titokban a fiúkat szereti, expasija pedig leleplező fényképpel bizonyította megdöbbentő vallomását.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meglepő hírek láttak napvilágot a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legnépszerűbb fiúbandájának, a New Kids On The Block egyik tagjáról.


A National Enquirer egyelőre néhány leleplező fotót és egy rövid cikket közölt Jonathan Knight-ról, aki egykori pasija állítása szerint meleg.

A 27 éves Kyle Wilker saját bevallása szerint 18 hónapig volt a népszerű énekes szerelme, kapcsolatuk jellegét pedig erősen romantikusnak jellemezte.

Hogy kijelentéseit alátámassza, néhány közös fotót is eladott a neves magazinnak, amelyen többek között az látható, amint a két pasi jócskán összemelegedve csókolózik.

Wilker nyíltan közölte véleményét a New Kids On The Block szívtiprójáról, miszerint Jonathan Knight a pasikat részesíti előnyben a nőkkel szemben.

Wilker szerint Knight évekkel ezelőtt döbbent rá homoszexualitására, miután a nyolcvanas évek körülrajongott énekesnőjével, Tiffany-val járt.

Másfél évig tartott a románc

A pár először egy bárban találkozott a Fire Island-en, ahol akkoriban Wilker dolgozott, ám csak a második találkozás után kezdtek randizni, amelyre immáron Bostonban került sor. Knight pedig négy hónap múlva kérte arra Wilkert, hogy legyen a barátnője. Kapcsolatuk másfél év után ért véget, nem sokkal azelőtt, hogy a New Kids On The Block újra összeállt.

Így néznek ki most a 80-as évek popsztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom
A teljes történet csak február közepén jelenik majd meg az újságban, és habár a hír nem tűnik kacsának, annyi biztos, hogy jól jön ez az együttesnek.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A New Kids On The Block ugyanis 14 év után tavaly ősszel adta ki új stúdióalbumát, ennek apropóján pedig egy nemzetközi turnéba is belevágtak.
Ezt is szeretjük