Lebukott! John Travolta titokban melegfürdőkbe jár pasizni

A National Enquirer szerint John Travoltát még csak azt sem izgatja, hogy kik látják pasizás közben.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywoodban egyre több híresség vállalja fel, hogy a saját neméhez vonzódik, ám a homofóbia miatt sok szupersztár inkább megpróbálja titokban tartani, hogy meleg. John Travoltáról évek óta azt pletykálják, hogy homoszexuális, ő maga azonban ezt sosem ismerte be.

A National Enquirer legfrissebb értesülései szerint azonban az 56 éves amerikai színész lebukott: ugyanis évek óta csalja feleségét, Kelly Prestont, méghozzá férfiakkal!

Jól ismerik a meleg szubkultúrában

Robert Randolph You'll Never Spa in This Town című leleplező könyve szerint a Pomádé egykori szívtiprója közismert figurája az álomgyár titkos, homoszexuálisok által látogatott fürdőinek, ahol évtizedek óta létesít nemi kapcsolatot különféle pasikkal.

- 1998-ban találkoztam először Johnnal, miután feleségül vette Kellyt. Véleményem szerint ez a házasság álca, John ugyanis a férfiakért bolondul, akikkel évek óta megcsalja őt a háta mögött. Szemrebbenés nélkül pasizik, és még csak az sem érdekli, hogy mindezt ki látja - nyilatkozta a botránykönyv szerzője.

Átment a hazugságvizsgálaton

A National Enquirerről köztudott, hogy hajlamosak kiszínezni, eltúlozni a valóságot, sőt, adott esetben kacsákat is valós tényként közölni, ám a népszerű bulvárlap állítása szerint Randolph bevállalta a hazugságvizsgálatot, amelyen sikeresen át is ment.

Sármos sztárapukák a gyerkőcökkel

Nézegess képeket!

Elolvasom

John Travolta pályafutása elején Diana Hyland színésznővel kavart, akivel a hetvenes évek közepén ismerkedett meg egy tévéfilm forgatása során, kapcsolatuk pedig Hyland mellrák miatt bekövetkezett halálával ért véget 1977-ben.

1991-ben vette feleségül Kelly Prestont, aki két gyermeknek adott életet: fiuk, az 1992-ben született Jett tavaly halt meg váratlanul és tragikusan fiatalon, lányuk, Ella Bleu pedig 2000-ben látta meg a napvilágot. Preston idén májusban jelentette be, hogy megint teherbe esett.

Ezt is szeretjük