Fotók! Hatalmas mellet műttetett magának Jodie Marsh

Jodie Marsh szeret úgy öltözködni, hogy minél többen csodálhassák meg hatalmasra fújt melleit.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahol megjelenik az angolok egyik leghíresebb glamúrmodellje, Jodie Marsh, ott biztosan elég hamar a figyelem középpontjába kerül. A szőke hajú szilikonmaca ugyanis mindig gondoskodik arról, hogy semmiképp se kerülje el a feltűnést.


2008-ban például a Ritz Hotelben jelent meg szokatlanul pajzán öltözetben, fekete ruhája éppen csak eltakarta hatalmas melleit, ám a felső még így is többet bízott a szemre, mint a fantáziára.

Imádja mutogatni magát

Kétségkívül nem nevezhető szokványos öltözetnek Jodie Marsh ruhája, ám mit is várhatnánk egy olyan hölgytől, aki a pucérkodással keresi meg a kenyérrevalót?

A harmincéves híresség azonban mintha egy kicsit túlzásba is vinné a magamutogatást, nem beszélve a plasztikáztatásról, hiszen mellei bizonyos szögből nagyobbnak tűnnek, mint saját feje!

Ennek róható fel az is, hogy a szilikoncica már-már önmaga paródiájává süllyed, egy ilyen nőt ilyen sminkkel ugyanis elég nehéz komolyan venni, habár a pasik többségének biztosan elnyeri tetszését.

Jodie Marsh pedig minden elképzelhető trükköt bevetett, hogy minél nagyobb népszerűségre tegyen szert, a meztelenkedés mellett ígéretes televíziós karriert is befutott.

Tévéműsorban keresett magának kamuférjet

2007-ben szerepelt a brit Celebrity Big Brotherben, nem sokkal később pedig egy saját valóságshow-t is kapott, melyben leendő férjét kereste.

Haszontalan celebmacák

Nézegess képeket!

Elolvasom
A botrány azonban nem kerülhette el.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Kiderült, hogy az egész műcirkusz csak a nézettségről szólt, ráadásul férjét is leleplezték, Matt Peacockról ugyanis kiderült, hogy Marsh egykori pasija volt!
Ezt is szeretjük