Fotó! Egy 5 évvel idősebb színészre cserélték Damu Rolandot a TV2 sorozatában

A Jóban Rosszban Várnagy Elődjét ezentúl Szikszai Rémusz játssza.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghívásos castingon dőlt el, ki viszi tovább Várnagy Előd karakterét Damu Roland távozása után.

A Jóban Rosszban új rosszfiúja a színházi berkekben jól ismert Szikszai Rémusz lesz, akit a nézők januártól láthatnak a képernyőn. A Damunál öt évvel idősebb, 41 éves színész már el is kezdett forgatni a TV2 sikersorozatának stábjával.

Színházi berkekben ismert

A Jóban Rosszban rosszfiúja, Várnagy Előd mindenre képes. Az idei évben már-már rutinszerű gaztettei mellett képes volt saját apósát elrabolni, és nem sok választotta el attól, hogy meg is ölje Pongrácz Pétert.

Az egyre aljasabb Várnagyot Damu Roland távozása után új színész, Szikszai Rémusz kelti életre, akit a színházba járó közönség már jól ismerhet.

- A színházi munka után a Jóban Rosszban egy teljesen új kihívás lesz, de állok elébe. A sorozatot nem szoktam nézni, hiszen amikor adásba kerül, én általában színpadon állok. Anyósomtól azonban nagyjából képben vagyok a történettel, már felkészített Várnagy Előd szerepére – árulta el nevetve Szikszai Rémusz.

Januárig még Damu Roland

Damu Roland januárig látható a rosszfiú szerepében, a vele felvett jelenetek mind adásba kerülnek. Rémusz azonban már elkezdett forgatni a Jóban Rosszban díszleteiben.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Jóval sűrűbbek lesznek a napjaim, a szövegtanulás valószínűleg éjszakai program lesz, de nem bánom. Nem jövök zavarba a kamerától, úgyhogy nagy baj nem történhet. Minden a gyakorlatban dől el, magam is kíváncsian várom, milyen lesz majd a forgatás - mondta a hamarosan Várnagy Előd bőrébe bújó színész.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Szikszai Rémuszt egyébként elsősorban a színházba járó közönség ismerheti, jelenleg is több darabban szerepel az Új Színház műsorán. Emellett a Duna TV műsorvezetőjeként - Kikötő, Duna Mozi - dolgozik.

Fotó: TV2

Ezt is szeretjük