Ijesztő képsorok! Most megnézheted a Jóban Rosszban cenzúrázott jeleneteit

Mihályfi Balázs vérfagyasztó alakítása miatt erősen megvágtak néhány részt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezen a héten a korábbiakhoz nem hasonlítható izgalmakat tartogatnak a Jóban Rosszban epizódjai, derült ki az Aktív néhány nappal ezelőtti adásából.

A TV2 népszerű szappanoperájának legújabb epizódjában ugyanis Konrád doktor horrorfilmbe illő, brutális eszközökhöz folyamodik, hogy kihúzza Budaiból Richárd Csillagvirág Klinikával kapcsolatos terveit.

Nem kerülnek képernyőre

Ezeket a valóban felzaklató és borzalmas kegyetlenkedéseket ábrázoló képsorokat azonban nem láthatják a tévék képernyőjén a nézők, ugyanis a készítők úgy döntöttek: kihagyják az említett jeleneteket.

- Kénytelenek voltunk egy csomó jelenetet saját magunk cenzúrázni, és vagy másképp vágni, vagy egyáltalán nem illeszteni be a Jóban Rosszban folyamába, tehát kimaradt jelentekről van szó - árulta Nagy Tamás producer.

De mivel Mihályfi Balázs alakítása túl jóra és hitelesre sikeredett, a vezetőség elhatározta, hogy nem fosztják meg a hátborzongató élménytől a rajongókat, és az interneten elérhetővé teszik a cenzúrázott részeket.

Feltették őket az internetre

- Viszont mint filmművészeti alkotások ezek olyan kiválóra sikerültek, hogy nekem producerként vérzik értük a szívem, úgyhogy arra a döntésre jutottunk, hogy ezek a jelenetek felkerülnek a világhálóra - tette hozzá a producer.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ezen a héten tehát erősen megvágva lesznek majd láthatóak az epizódok, akik azonban úgy érzik, hogy be merik vállalni a kivágott részeket, azok megtekinthetik őket a Jóban Rosszban hivatalos honlapján.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Aki pedig esetleg nagyon a hatása alá kerülne Mihályfi Balázs alakításának, az levezetésképpen mindenképpen nézze meg, hogy a népszerű sorozatsztár a valóságban milyen odaadó apukája hétéves kislányának, Lucának.

Ezt is szeretjük