Merészen villantotta bájait a szolidnak hitt Jessica Biel

Bizonyító fotók

A gyönyörű bombázó most először mutatta meg mellét és fenekét, ráadásul egy erotikus tánc közben!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jessica Biel a pasik legnagyobb örömére végre beadta a derekát, és megmutatta melleit, sőt, még egy meztelen jelenetet is bevállalt.

A Powder Blue című drámában a 27 éves színésznő egy sztriptíztáncosnőt alakít, akit karácsony estéjén egy temetkezési vállalkozóval, egy kiugrott szélhámossal és egy öngyilkos hajlamú pappal hoz össze sors.

Parádés szereposztás

Timothy Linh Bui rendező parádés szereposztást hozott tető alá, a filmben ugyanis szerepel Forest Whitaker, Ray Liotta, Kris Kristofferson, Lisa Kudrow és a halálos beteg Patrick Swayze, aki immáron másfél éve küzd a rákkal.

A különleges hangulatú drámát még idén bemutatják a tengerentúlon, a reklámkampány pedig el is kezdődött Biel élete első meztelenkedésének hangoztatásával.

A világ második legjobb nője volt tavaly

A vérforraló képeket látva nincs mit csodálkozni azon, hogy a szexbombát több magazin is a világ legdögösebb női közé sorolta, az FHM 2008-as listáján például a második lett, Megan Foxot ugyanis még ő sem tudta kiütni a nyeregből.

A csinos színésznő nevét ráadásul csak mostanában kezdik megjegyezni a rajongók, pedig Jessica nem ma kezdte a filmezést.

16 buja színésznő, aki mindent megmutatott

Nézegess képeket!

Elolvasom

A kilencvenes évek végén már láthattuk őt néhány filmben, de első jelentősebb alakítására az ezredforduló utánig kellett várni. A texasi láncfűrészes című vérbő horrorban barátaival együtt egy eszelős kannibálcsalád elől menekült, egy évvel később aztán a Mobil című thrillerben kellett ismét farkasszemet néznie a fagyos rettegéssel.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt követően pedig a Penge: Szentháromságban vérszomjas vámpírok társaságában találta magát - érthető, hogyha ezek után azt nyilatkozta, nem igazán szeretne több horrorfilmben dolgozni.

Ezt is szeretjük