Tényleg hozzámegy? Megbocsátott csalfa kedvesének az ismert színésznő

Jessica Biel és Justin Timberlake kibékültek, az esküvő sincs kizárva.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hónapok óta nyílt titok, hogy a csinos színésznő, Jessica Biel és régi szerelme, Justin Timberlake újra egy párt alkotnak. Igaz, a békülés pontos időpontját nem lehet tudni, mindenesetre szeptember óta számos alkalommal látták őket együtt, és több ízben is nyilvánosan turbékoltak.

A sztárpár négy évig élt komoly kapcsolatban, majd idén márciusban szakítottak, mivel a 30 éves zenész úgy érezte, szabadságra van szüksége.

Sok nővel hírbe hozták

Azt pletykálták, hogy ebben az időszakban a színészkedés felé kacsingató énekes - a Most című thriller forgatása közben - filmbéli partnerével, az éppen válófélben lévő Olivia Wilde-dal próbált felejteni. Igaz, ezt mindketten tagadták, a szemtanúk elmondása szerint ugyanakkor valóban több lehetett köztük, mint barátság.

Ezen kívül a jóképű popsztárt Mila Kunisszal, Scarlett Johanssonnal és Ashley Olsennel is hírbe hozták, és bár ezeket az információkat sem erősítették meg hivatalos források, feltételezhetjük, hogy lehet némi alapjuk.

A kalandok azonban, úgy tűnik, mégsem váltották be az énekes reményeit, és inkább visszament volt kedveséhez.

Jessica viseli a nadrágot

A mosolyszünet így végül nem tartott soká, ősszel újra találkozgatni kezdtek, és nemrégiben maga Justin is megerősítette, hogy gyönyörű exe visszafogadta átmeneti kicsapongásai után.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A napokban új hírek kerültek nyilvánosságra, amelyek szerint ezúttal olyannyira komolyak a szándékai, hogy még akár feleségül is venné szerelmét. Egy névtelen barát - aki az US magazinnak nyilatkozott -, azt állítja, hogy Jessica és Justin kapcsolatában a színésznő viseli a nadrágot, és csak egy szavába kerülne, hogy kedvese oltár elé vezesse.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Justin úgy látja, hogy a házasság ártana a karrierjének, de ha Jessica megfenyegetné, hogy elhagyja, ha nem veszi el, akkor rögtön beadná a derekát - vélekedik az ismerős.

Ezt is szeretjük