Vége! Alig egy évig bírta új párjával Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt, a Szellemekkel suttogó sztárja a napokban mondott végleg búcsút Jamie Kennedynek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a Szellemekkel suttogó Melindájaként boldog  - igaz, nem események nélküli - házasságban él, Jennifer Love Hewitt színésznőnek a való életben nincs igazán szerencséje a szerelemben.

A legfrissebb hírek szerint ugyanis a 31 éves sorozatsztár a napokban szakított párjával, Jamie Kennedyvel, amit szóvivője is megerősített. A két sztár még tavaly márciusban, az említett filmsorozat forgatásán jött össze, ahová a 39 éves színész Eli James karakterével új szereplőként került be a negyedik évadban.

Egy évig bírták

Ám úgy tűnik, Love Hewitt bármennyire szerette volna már szorosabbra fűzni kapcsolatát párjával, annak nem akaródzott a továbblépés. Így aztán a színésznő végül kiadta az útját - ám, mint mondja, továbbra is barátok maradnak, hiszen a szerelmi viszony előtt is azok voltak.

A sors fintora, hogy a szakításra nem sokkal azelőtt került sor, hogy  megjelent a bájos színésznő életmódkötete, a The Day I Shot Cupid, melyben a randizásra és a párkapcsolat építésére vonatkozóan látja el az olvasókat praktikus tanácsokkal.

A március 23-ától kapható könyvben a sztár egyebek között papírra vetett néhány horrorisztikus randitapasztalatot. Továbbá arról is mesélt, hogy már kislánykora óta romantikus esküvőről álmodozott, ezért rendszeresen elment a közelükben lévő ékszerboltba, hogy felpróbálja a gyűrűket.

Nem szeret szingli lenni

Ráadásképpen pedig egy fejezetet immár exbarátja is kapott, aki a nőies külsőről fejtette ki véleményét, természetesen humorba ágyazva, azt hangsúlyozván, hogy a hatalmas hátsó „szexi, ütős és fincsi”.

Mindenesetre az önmagát szerelemfüggőnek definiáló Love Hewitt egyelőre nem szeretne randizni, vagy legalábbis felszínes viszonyokba bonyolódni - inkább kivárja az igazit.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Nem szeretem a bulikat és a klubokat, és arra sem vágyom, hogy egyik pasi ágyából a másikba bújjak, ez nem én vagyok. Hosszú távú kapcsolatot akarok, hiába, szeretem, ha van mellettem valaki.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Tudom, hogy van, akit feldob a szingliség, de engem nem - osztotta meg gondolatait a People magazinnal.
Ezt is szeretjük