Ez aztán zavarba ejtő! Jennifer Aniston merész dekoltázsa mindenkit meglepett

Jennifer Aniston parfümjét reklámozta, de mindenki csak a sztár mellét nézte.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Jóbarátok örökös üdvöskéje, Jennifer Aniston mintha mostanra talált volna magára nőként, 40 felett bevállalósabb, mint huszonévesen volt.

A szingli színésznő egyszerre két fronton támadt: ruhája élénk színével és a merész fazonnal is meglepte a fotósokat.

Rafinált szabású ruhában érkezett

A csinos színésznő a hétvégén New Yorkban járt, ahol a Lexington Avenue egyik felkapott luxusüzletében, a Sephorában mutatta be legújabb parfümjét.

A Kellékfeleség sztárja, aki nemigen nyúl mellé, ha divatos megjelenésről van szó, most sem okozott csalódást.

Élénk narancsszínű Vivienne Westwood ruhája nemcsak hogy kiemelte a szeme színét és karcsú alakját, de a dekoltázsra eső, széles vágással még a színésznő kebleire is rálátást engedett.

A rafinált szabásnak és a merész kitárulkozásnak meg is lett az eredménye, Aniston napestig osztogatta az autogramokat az áruházban, és órákig pózolt a parfümöt vásárlókkal.

Másodszorra indult csak be az üzlet

Az illat egyébként nemes egyszerűséggel a Jennifer Aniston nevet viseli, ami nem véletlen, hiszen a színésznő tavalyi illata, leginkább szerencsétlen elnevezése miatt, csúnyán megbukott a piacon.

A színésznő 2010-ben döntött úgy, hogy beszáll a parfümbizniszbe, és ismert kolléganői után - mint Jennifer Lopez, Halle Berry vagy Christina Aguilera - ő is meglepi a hölgyeket egy maga kreálta illatkompozícióval.

Régen és most: Jennifer Aniston frizurái

Nézegess képeket!

Elolvasom

Csakhogy a Lolavie néven futó üvegcsét a kutya le nem emelte a polcról, hiába készült hozzá félmeztelen kampányfotó a tengerparton merengő Anistonról. Másodszorra a színésznő már ügyesebb volt, saját nevét gravíroztatta a parfümös üvegre, hogy egyértelmű legyen: ez az ő illata.

- Ebbe az illatba azokat a dolgokat sűrítettem, melyek az utóbbi időben velem történtek. Nagyon élveztem az alkotás folyamatát, azt hiszem, nagyon természetesre sikerült az illat - fogalmazta meg a színésznő új parfümje üzenetét.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Jennifer Aniston egyébként - akit legutóbb a Förtelmes főnök című vígjátékban láthattunk - mostanság rendezőként tevékenykedik: Project Five címmel rövidfilmet forgat egy mellrák elleni kampányhoz.

Ezt is szeretjük