Hát nem egy Brad Pitt! Jennifer Aniston ezzel a színésszel szűrte össze a levet

Fotó!

Jennifer Aniston és Justin Theroux állítólag már együtt is élnek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston 2009 márciusában szakított végleg John Mayerrel, azóta nem sokat lehetett tudni a magánéletéről, nem is hozták hírbe senkivel - egészen mostanáig.

A 42 éves amerikai színésznő a legfrissebb hírek szerint Justin Theroux amerikai színész-rendező-forgatókönyvíróval került közelebbi kapcsolatba, románcuknak pedig már fényképes bizonyítékai is vannak.

Kár tagadni

A közelmúltban ugyanis a világhírű fotóművész, Terry Richardson a Sohóban vacsorázott együtt az állítólagos sztárpárral, az estén készült fényképeit pedig nem sokkal később feltöltötte hivatalos honlapjára.

Az egyik kép több mint gyanús: a Jóbarátok egykori sztárját ugyanis feltűnően gyengéden öleli át az általában jóképű, bár a képen leginkább hobónak látszó szívtipró, miközben Aniston önfeledt és boldog mosollyal az arcán bújik hozzá!

Hivatalosan még egyikük szóvivője sem erősítette meg azt, hogy valóban egy párt alkotnak, ám az amerikai bulvárlapok szokás szerint már sokkal előrébb járnak a vélt vagy valós információk tekintetében.

Mindenki szeme láttára csókolóztak

Anistont és Theroux-t májusban hozták hírbe először egy Los Angeles-i közösen elfogyasztott vacsora után, júniusban pedig állítólag már mindenki szeme láttára csókolóztak az MTV Movie Awards afterpartiján.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nem sokkal később a New York Post azt írta, hogy 14 év után véget ért Justin Theroux párkapcsolata - barátnője, Heidi Bivens állítólag éppen a Jennifer Aniston-afférról szóló pletykák miatt szakított vele.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A US Weekly legfrissebb értesülései szerint a pár azóta komolyabb szintre emelte a kapcsolatot: Theroux ugyanis beköltözött Aniston Los Angeles-i lakásába, a színésznő pedig annyira beleélte magát a friss szerelembe, hogy hivatalos kedveseként mutatja be Justint az ismerőseinek.

Ezt is szeretjük