Fotó a múltból! Jennifer Aniston nem volt mindig ilyen szőke bombázó

Jennifer Aniston a Jóbarátok előtt csúnyácska, átlagos lány volt, azóta szerencsére csak előnyére változott.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 42 éves Jennifer Aniston húszéveseket megszégyenítő formában van, legyen szó a hétköznapokról vagy a vörös szőnyegről, megjelenése szinte mindig tökéletes.

A Jóbarátok előtt
A sorozat fénykorában
A Kellékfeleség premierjén

Nem véletlen, hogy a bájos színésznőt nők ezrei akarják utánozni, amikor például berobbant a Jóbarátokkal 1994-ben, rengetegen kérték fodrászuktól a jellegzetes Rachel-frizurát, melynek sikere azóta is töretlen.

Kirobbanó formában van

Csodás alakját nem is szokta rejtegetni, a partikon általában olyan ruhákban jelenik meg, melyek kellően hangsúlyozzák formás lábait és karcsú derekát.

Nem csoda, hogy annak idején a Hollywood egyik legszexisebb pasijának kikiáltott Brad Pitt sem tudott neki ellenállni. Sőt, azóta is olyan szívtiprók törik érte magukat, mint Gerard Butler vagy John Mayer.

Ezek után ki hitte volna, hogy a dögös színésznő húsz évvel ezelőtt korántsem volt az a tipikus bálkirálynő alkat. Régi fotóit elnézve akkoriban nem valószínű, hogy ő volt a pasik kedvence.

Teljesen átlagos volt

Seszínű, loboncos hajával és ormótlan ruháival meglehetősen hétköznapian festett, bizonyára egykori osztálytársai sem gondolták, hogy valaha a sztárvilág ünnepelt üdvöskéje válik belőle.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Valószínű, hogy a világsikerű vígjátéksorozat, a Jóbarátok kezdetekor a stylistok és a fodrászok alaposan kezelésbe vették Anistont - nem is beszélve  anyílvánvaló orrplasztikáról -, így a közönség már az elbűvölő Rachelként ismerhette meg.

A szingli színésznő mostanság is forgat, ezúttal azonban nem a kamerák előtt, hanem mögött tevékenykedik.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Aniston rendezi ugyanis a Project Five címre keresztelt rövidfilmet, mely egy ötrészes minisorozat részeként fog képernyőre kerülni. Aki azonban hiányolja őt mint színésznőt, még elcsípheti a mozikban legújabb vígjátékát, a Kellékfeleséget.

Ezt is szeretjük