41 évesen is bevállalta! Jennifer Aniston melltartó nélkül pózol az Allure magazinban

Jennifer Anistonra rá sem lehet ismerni az új magazinfotókon.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Anistonról valószínűleg a legtöbben azt tartják, ő az a színésznő, aki próbál időnként megújulni, mégis, tulajdonképpen ugyanaz marad, mint akinek megismertük.

Persze amióta a Jóbarátok Racheljeként sokak szívébe belopta magát, sokat változott, finomodott a külseje - már csak a koránál fogva is -, és a haja is más lett.

Ugyanolyan maradt

Ugyanakkor a szerepválasztásait tekintve nem sok fejlődésnek lehettek szemtanúi a nézők - akik közül azért bizonyára akadnak, akik unják már, hogy nem is próbál kibújni a skatulyából.

Nos, nekik jó hír, hogy Jennifer Aniston legalább egy fotósorozat erejéig ledobta magáról a szerencsétlenkedő dögös csajszi karakterét - a melltartójával együtt!

Az Allure legutóbbi fotói feltehetően nem egy rajongónál kiverik majd a biztosítékot: a 41 éves színésznő ugyanis a képeken szexi Barbie-utánzatként pózol rózsaszín pizsamában és egy plüssmackóval a kezében.

Nem szerette Rachelt

Ráadásul a címlapfotón még felismerhetők a görög származású sztár vonásai, ám a macis kép már olyannyira agyon van retusálva, hogy ember legyen a talpán, aki ráismer.

Régen és most: Jennifer Aniston frizurái

Nézegess képeket!

Elolvasom

A színésznő mindenesetre meg volt elégedve a végeredménnyel, a magazinnak pedig nem egy titkot elárult magáról.

Bár több mindenről szót ejtett, a legnagyobb meglepetést kétségkívül az szerzi majd az olvasóknak, hogy Jennifer Aniston bevallotta, valójában utálta Rachel frizuráját.

- Imádom Christ, a fodrászomat, de be kell valljam, ő küldte rám az átkot azzal az idióta Rachel-hajjal, ami nem igazán volt telitalálat. Hogy is mondjam, szerintem a legpocsékabb frizura volt, amit valaha is láttam. Persze az is igaz, hogy sosem szerettem a lépcsőzetes vágást és a rövid fazont, tehát nem nagyon hiszem, hogy valaha még egyszer hasonló hajjal látnak majd.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ugyanakkor a Jóbarátok rajongóinak annyira tetszett a frizura, hogy akkoriban igazi stílust teremtett a fiatal nők körében szerte a világon, és azóta is csak Rachel-hajként emlegetik a fodrászatokban.

Ezt is szeretjük