Te bevállalnád? Janicsák Veca falatnyi ruhában mutatta meg magát

Janicsák Veca a Glamour-gálára meglehetősen dögös miniruhában érkezett.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Janicsák Vecát az X-Faktorban ismerhette meg a nagyközönség, ahol nem csak tehetségével, de szépségével és természetességével is hódított.

A 2011-es Glamour-gála legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bár a végső döntőig nem jutott el, sokan a mezőny legjobb énekesének tartották a 21 éves lányt, aki a tehetségkutató óta sem unatkozik - rengeteg felkérést kap.

Övé a legszebb haj díja

A Glamour magazin olvasói szépségét is értékelték: 2011-ben őt szavazták meg a legszebb hajkorona tulajdonosának - egyébként a kategóriában még Bódy Sylvi, a modell Gigi, Erdőhegyi Brigitta és Horgas Eszter tudhatta magát a jelöltek között.

Bár saját bevallása szerint Veca meglepődött, amikor megtudta, hogy egyáltalán esélyes a díjra, végül nagyon örült a Glamour-szobrocskának, melyet a márciusban megrendezett gálán vehetett át.

Az alkalomra meglehetősen szexi szerelést választott: szűkre szabott miniruháját a Nanushka tervezője, Sándor Szandra álmodta meg.

Miniben is dögös

A falatnyi kisestélyi nemcsak a mellrészét tekintve volt extrém - annyira mini, hogy az énekesnő formás, hosszú lábait is látni engedte. Ám úgy tűnt, cseppet sem feszélyezte a merész viselet, hiszen a mosolyt szinte le sem lehetett törölni az arcáról, és a Femina kérdéseit is kedvesen fogadta.

- Nagyon bíztam benne, hogy én nyerek, mert ha az embert már jelölik valamilyen kategóriában, akkor mindig reménykedik, hogy ő viszi el a díjat. Nagyon büszke vagyok és boldog - mesélte Veca.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Azt is hozzátette, hogy szeretné, ha a következő Glamour-gálán az év hangja kategóriában is jelölnék - addig is teljes erőbedobással koncentrál a karrierjére.

Fotó: Femina.hu

Ezt is szeretjük