Szétfolyik Janice Dickinson szétplasztikázott arca

Az egykori bombanő arca szinte megbénult a sok plasztikától, már mosolyogni is alig tud.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha Janice Dickinson így folytatja, rövid időn belül neve dobogós helyre kerülhet a legsokkolóbb szétplasztikázott roncsok között, közvetlenül az oroszlánfejű macskanő, Jocelyn Wildenstein és a porcelánarcú rémség, Priscilla Presley mögé.


Az 53 éves egykori szupermodell iszonyatos mértékben vitte túlzásba a plasztikáztatást, nem véletlen tehát, hogy a legutóbbi róla készült fényképeken már úgy tűnik, arca szó szerint lefolyik a fejéről!

A tucatnyi ráncfelvarrás, illetve a botoxszal és kollagénnel teli injekciók megtették jótékony hatásukat, Dickinson ugyanis egy-két évtizedet nyugodtan letagadhatna korából.

1000 pasival volt már dolga

A sok vegyi anyag káros hatásával azonban nem számolt. A sztár arcizmai szemmel láthatóan megbénultak, vonásai pedig megmerevedtek, miközben mosolyogni már nem is tud.

Még kiábrándítóbb élményt jelent, ha Dickinson fiatalkori képeit vesszük szemügyre, a topmodell ugyanis egy elképesztően dögös fiatal nő volt egykoron, akit gyönyörű arccal áldott meg a sors.

Érthető, ha a legendás szívtiprók képtelenek voltak ellenállni neki, és az ágyában kötött ki például Warren Beatty, Liam Neeson, Bruce Willis, Jack Nicholson és Sylvester Stallone is. Dickinson falta a pasikat, és 2007-ben vallotta be Howard Sternnek, hogy mintegy 1000 férfival volt már dolga!

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom
A modell háromszor nősült, és két gyermeke született, egy fiú és egy lány. Utóbbinak 1994-ben adott életet, és kezdetben azt hitte, hogy Stallone az apja, aki gyakran látogatta meg őt katonaruhában.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az apasági teszt segítségével azonban sikerült kideríteni, hogy Savannah apja egykori expasija, Michael Birnbaum.
Ezt is szeretjük