17 év házasság után válik Jaksity Kata - Mi lesz a két kisfiúval?

Jaksity Kata házasság túlélt már pár hullámvölgyet, de most úgy érzi, nem tudják megmenteni a kapcsolatukat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A közkedvelt műsorvezető, Jaksity Kata szívesen beszél a magánéletéről és két helyes fiáról, mostanában azonban csak szomorú hírekkel tud szolgálni az érdeklődőknek.

Eddig sem volt titok, hogy Katának akadtak gondjai a magánéltetében, férjével átvészeltek már pár hullámvölgyet a 17 év házasság alatt.

17 év házasság van mögöttük

Jaksity Kata férjével, Ákossal hosszú ideje él együtt, és mint minden házasságban, az ő kapcsoaltában is akadtak problémák. Saját elmondása szerint eddig kétszer kerültek olyan mélypontra, hogy a szakítás mellett döntöttek.

A két kisfiú, Ábel és Bende miatt azonban igyekeztek megbeszélni a problémákat, végül mindig sikerült túllépni a nehézségeken. A köztük lévő különleges érzelmi kapocs végül mindig erősebbnek bizonyult a sérelmeknél, a távollét után mindig visszataláltak egymáshoz, mert úgy érzeték, nem tudnának egymás nélkül élni.

Mostanra azonban biztossá vált, hogy házasságuk komolyabb válságba jutott, mint gondolta. Férje elköltözött otthonról, és Kata is úgy érzi, nincs értelme újrakezdeni.

Gyerekeiből merít erőt

A 39 éves műsorvezető és férje közt szerencsére nem romlott úgy meg a kapcsolat, hogy ne maradhassanak barátok. Ákos továbbra is kiveszi a részét fiai neveléséből, apaként nem változott a viszonya a gyerekekkel.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kata is úgy érzi, nem találhatot volna jobb apát nála, de a párkapcsolatuknak valószínűleg vége van. Ő maga is inkább nyitott egy új kapcsolatra, mint a régi megmentésére.

Mindrmellett Kata nem érzi magát elkeseredettnek vagy csalódottnak, gyermekeiből merít erőt. Kisfia, Ábel például - zsenge kora ellenére - már komoly sikerek könyvelhet el, színházban játszik és rendszeresen szinkronizál, legutóbb az Anyát a Marsra című rajzfilmhez adta a hangját.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

- Most már színházban is komolyabb sikerei vannak. Szerepelt például a Vígszínházban, a Pán Péter című musicalben, abban főszerepet játszott. Ezt a darabot ugyan már levették a műsorról, de egy éve a Nemzeti Színházban újabb szerepet kapott - mesélte Kata egy korábbi interjújában Joshi Bharatnak és Gombos Edinának.

Ezt is szeretjük