Végre kiderült! 2 hónap után ezért hagyta el párját a közismert színész

Jake Gyllenhaal nemrég szakított Taylor Swifttel, most fény derült ennek az okaira is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jake Gyllenhaal és Taylor Swift tavaly ősszel kezdtek járni, bimbózó románcukról pedig először októberben számoltak be a külföldi bulvárlapok. A sztárpár kapcsolata azonban nem tartott sokáig, a legfrissebb hírek szerint ugyanis szakítottak!

- Szakítottak múlt hónapban - közölte a People-lel a hírt egy bennfentes, amit szóvivőik egyelőre nem erősítettek meg hivatalosan, a lap azonban tudni véli, hogy már nem együtt köszöntötték az új évet.

Sok volt a baj

A harmincéves amerikai színész ugyanis New Yorkban ünnepelt a Fela! című Broadway-színdarab utolsó előadása után, míg a 21 éves amerikai énekesnő Nashville-ben bulizott egy zártkörű partin.

Szakításuk híre alaposan meglepte az egész világot, ám az okokról nem lehetett semmit sem tudni - egészen mostanáig. Az I'm Not Obsessed blog ugyanis fellebbentette a fátylat viszonyuk megromlásáról.

Értesüléseik szerint a Brokeback Mountain - Túl a barátságon jóképű sztárja nyomult rá a szőke bombázóra, aki pedig hamar beadta a derekát, a kezdeti boldogságnak azonban hamar vége szakadt.

A korkülönbség is zavarta

Állítólag Jake Gyllenhaal hagyta ott a nála mintegy tíz évvel fiatalabb kedvesét, méghozzá azért, mert a fellángolást követően már nem érzett semmit Swfit iránt, emellett zavarta a korkülönbség és a média nagyfokú érdeklődése is.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Taylor most nagyon feldúlt. Mi figyelmeztettük, hogy lassítson, ő azonban nem hallgatott ránk. Jake törődött vele, de túl sok volt neki a nyilvánosság - árulta el a csinos énekesnő egyik közeli ismerőse.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Jake Gyllenhaal az ezredfordulót követő években Kirsten Dunsttal és Reese Witherspoonnal járt, Taylor Swift pedig Joe Jonasszal szűrte össze a levet, de hírbe hozták Taylor Lautnerrel is.

Ezt is szeretjük