Hajléktalanná válik a leégett Michael Jackson

Ha van valakinek felesleges 4 milliárd forintja, akár rá is költheti Neverlandre: Michael Jackson híres-hírhedt birtokát ugyanis márciusban elárverezik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legendás hírű, méregdrágán építtetett birtokot azután tűzték ki a kaliforniai hatóságok kényszerárverésre, hogy Jackson képtelen volt fizetni a ranchra felvett hiteleket.

A Financial Title Company a héten küldte el a hivatalos papírokat Jackónak, melyeken az szerepelt, hogy amennyiben a csődbe jutott popsztár nem fizeti meg a birtokát terhelő 24 millió 525 ezer dollárt, úgy Neverland március 19-én nyilvános árverésre kerül.

Eladó a hullámvasút is

A ceremóniára a Santa Barbarai megyei bíróság előtt kerül sor.

A birtokkal együtt minden ott található ingóságot is elárvereznek: bútorokat, játékszereket, no meg a ranchra építtetett méregdrága mini-vidámparkot is, híres hullámvasútjaival együtt.

A teljes csőd szélén tántorgó Jackson valószínűleg semmit nem tud tenni egykori álombirtoka megtartásáért: több hitelezőnek lóg milliókkal, és nem fogja ezúttal senki kihúzni a bajból.

A sztár egyébként két és fél éve hagyta üresen Neverlandet, mikor ideiglenesen Bahreinba költözött. Bezáratta az ott található állatkertet, és hatalmas személyzetéből mindössze egy-két embert tartott meg. Az alkalmazottak jó részének a sztár mai napig is tartozik.

A borzalmas anyagi szituációban levő Jacko egy másik óriási hitelt lemezkiadója, a Sony segítségével fizetett vissza.

Michael Jackson élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom
A trónfosztott popkirály birtokában most már mindössze dalainak jogai vannak, így nagy szüksége lehet minden plusz jövedelemre, hisz a jogdíjakból nem tudja minden költségét fedezni.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezért is kapóra jöhet számára az egyik angol rendezvényszervező cég ajánlata, mely szerint egy hónapon keresztül minden nap felléphetne legendás Thriller albumának anyagával Londonban, éjszakánként egymillió fontot kasszírozva.

Ezt is szeretjük