Angliába menekül a leégett Michael Jackson

Másodszor vetődik fel, hogy a szétesett arcú popkirály külföldön él tovább: három éve Bahreinben próbálkozott, most Anglia a cél.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egykori popkirály még 2005 júniusában költözött át Bahreinbe, hogy elbújhasson a világ elől, de pártfogója, a helyi herceg nemsokára megelégelte jelenlétét.

Abdullah hercegnek Jacko ugyanis megígérte, hogy fellép a kis arab országban, illetve ott készíti következő lemezeit – ehhez képest lelépett az előleggel, a Jackson számára építtetett stúdió pedig üresen áll. A becsapott Abdullah brit bíróságon keresi az igazát: 7 millió dollárra perli a zenészt.

Ettől a pertől függetlenül is rosszul áll Jacko szénája: komoly anyagi nehézségei miatt több birtokát is el kellett adnia.

Ez sem menti meg híres ranchát, Neverlandet: a birtokra felvett kölcsönöket Jackson nem fizette vissza, így a hatalmas ingatlan kényszerárverésre kerül - közel 160 millió fontnyi adóságát a birtok elárverezése fedezni fogja.

Bátyja az egész családot Angliába vinné

A trónfosztott popkirály számára így kapóra jön bátyja, a gitáros Tito Jackson ajánlata: testvére ugyanis a legendás Jackson 5 összes tagját Dél-Angliába szeretné költöztetni. Tito Devonban szeretne egy tengerparti kúriát vásárolni, ahol együtt élhetnének a családtagok.

- Szerintem jó ötlet lenne, ha Angliába költöznénk az összes testvéremmel. Egy vidéki birtok adhatna egy kis nyugalmat nekünk a bulvármédia elől – nyilatkozta.
Barátai szerint a teljesen leégett Jacko kapva kap az alkalmon:

Michael Jackson élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom
- Tito felhívta kétszer is Michaelt, és könnyen meg is tudta győzni. Michael lelkesedett az ötletért, és nagyon szereti Dél-Angliát is, így aztán a költözés szinte biztosra vehető.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A közös családi kúria ugyan enyhítene valamit Jacko anyagi problémáin, de bevételt még ez sem generál, így az énekes alighanem jobban teszi, ha elfogadja az egyik angol rendezvényszervező iroda ajánlatát, és koncertenkénti 1 millió dollárért hosszú fellépéssorozatot vállal a londoni O2 Arenában.

Ezt is szeretjük