"Nem akarom magára hagyni a kislányomat!" Súlyos betegséggel küzd a magyar énekes

Inti, a TNT együttes tagja elmondta, hogy miért kell odafigyelnie magára.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szív- és érrendszeri betegségeket nem szabad alábecsülni, hiszen hazánkban is nagyon sok emberéletet követelnek. Az Európai Unió államaiban évente körülbelül kétmillióan halnak meg ebben a betegségcsoportban, ami a halálozások 40%-át teszi ki.

A napokban Inti adott egy interjút az Aktívnak, amiben elmondta, hogy nagy erőkkel készülnek Dobrády Ákossal közösen a TNT 15 éves születésnapi koncertjére, ám egyre nehezebben bírja a terhelést, mivel immáron hónapok óta súlyos betegséggel küzd.

Nem akarja magára hagyni kislányát

Az eredetileg Zuber Krisztián néven született zenész elmondása szerint nem szeret orvoshoz járni, ám mivel véletlenül sem akarná kilencéves kislányát magára hagyni, végül úgy döntött, hogy kellemetlen tüneteivel szakemberhez fordul, és kivizsgáltatja magát.

Ekkor derült fény az aggasztó tényekre, miszerint a jelenleg kongán játszó Intinek nemcsak magas a vérnyomása, hanem három hónapja komoly szívproblémái is vannak. Éppen ezért, ahogyan ő fogalmazott, ebben az időszakban különösen vigyáznia kell magára.

Visszatért súlyos gyerekkori betegsége, ezért vigyáznia kell magára

- Nekem volt gyerekkoromban egy szívritmuszavar nevű betegségem, ami nagyon úgy néz ki, hogy most visszajött, és ez párosult egy általános magas várnyomással, úgyhogy eléggé kell most vigyáznom magamra - árulta el Inti az Aktív stábjának.

A TNT a tervek szerint 2011. május 21-én lép majd színpadra a Papp László Budapest Sportarénában, ám aggodalomra semmi ok, hiszen Inti egészségügyi problémái nem veszélyeztetik a jubileumi koncertet.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A TNT sikertörténete a kilencvenes évek közepén kezdődött, amikor bemutatkozó számuk, a Bakancsdal is helyet kapott egy válogatáslemezen, és habár 2005. szeptember 24-én hivatalosan is feloszlottak, a mai napig fellépnek közösen a rajongók legnagyobb örömére.

Ezt is szeretjük