A Barátok közt szívtiprója volt! Így néz ki most Lóri, azaz Magyar Bálint

Magyar Bálintot 2001 és 2003 között láthattad a tévében, a Barátok közt hölgyrajongóinak kedvence volt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a Barátok köztben időről időre új karakterek tűnnek fel, bizonyára mindenki emlékszik még a sorozat jóképű szaxofonosára, Szilágyi Lórira, akit 2001 és 2003 között volt képernyőn.

Ugyan a Magyar Bálint által megformált figura élete szerencsétlen véget ért, a színészé szerencsésen alakult a sikerszéria óta.

Élet a sorozat után

Az egykori sorozatsztár 1977. május 10-én született, gyerekkorát a Zala megyei Lentiben töltötte, két testvére van: öccse, Péter és nővére: Dorka. A zene és a színpad szeretete gyerekkorától kíséri, és míg a sorozatban szaxofonozott, a valóságban a Zeneakadémia magánének szakát végezte el.

A diploma megszerzése után tűnt fel a Barátok köztben, a szerep meghozta számára az országos ismertséget. A széria után kisebb-nagyobb színházi szerepek követték egymást, közben része lett az életének - és azóta is komoly helyet foglal el - a szinkron.

Hangját hallhattuk már olyan népszerű sorozatokban, mint a Smallville vagy A hetedik mennyország.

A színházszerető közönség a Madách Színházban találkozhat vele, jelenleg Az operaház fantomjában ölti magára az ifjú szerelmes, Raoul karakterét.

Színház, szinkron, szerelem

Ugyanakkor a képernyőnek sem intett végleges búcsút, az M1-en futó Hacktion című akciósorozatban Zolit alakítja - olyan színészek társaságában, mint Oroszlán Szonja, Hujber Ferenc vagy Szente Vajk.

A Barátok közt színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

A munka mellett a 34 éves színész ismét beült az iskolapadba, most másodéves a Színház- és Filmművészeti Egyetem műsorszerkesztő szakán.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A szakmai sikerek mellett a Femina információi szerint a szerelem is rátalált: táncosnő kedvesével nemrég bútoroztak össze.

Fotók: Magyar Bálint

Ezt is szeretjük