Alaposan megvénült az egykor vonzó Hugh Grant

Hugh Grantet az utóbbi másfél évtizedben többnyire romantikus filmekben láthatta a közönség, mint ahogy most is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hugh Grantre legtöbben úgy emlékszünk, mint a kilencvenes évek és az ezredforduló romantikus filmjeinek koronázatlan királyára.


Nem véletlenül, hiszen az angol színész neve az utóbbi 15 évben szinte összenőtt a bájosan vicces-romantikus mozikkal.

Még mindig facér

Az 1994-es Négy esküvő és egy temetés óta tulajdonképpen ugyanazt a csetlő-botló, kínjában habogó, de mindenképpen szerethető pasifigurát hozta a Sztárom a páromtól a Bridget Jones-filmekig - legfeljebb az utóbbiakban a karakter szándéka volt kevésbé nemes, mint előzőleg.

Mégis, az emberek valószínűleg képtelenek ráunni Grantre, ő pedig eleget tesz az elvárásoknak. Nem meglepő hát, hogy legújabb, Hová lettek Morganék? című filmjével ismét romantikus vizekre evezett.

Bár a film berlini premierjén készült fotókat elnézve felmerül a kérdés, meddig áll még jól neki a feszengő romantikus hős szerepe.

Már nem poszterfiú

A Hotel de Rome-ban rendezett sajtótájékoztatón megjelent 49 éves színész ugyanis láthatólag alaposan megöregedett az utóbbi időben. Ráncai elmélyültek, haja őszesbe fordult, porcelánfogai kissé sárgásan csillogtak, és hát a szeme alatti táskák sem lettek kisebbek.

A különbség főleg azért volt szembeötlő, mivel a sztárt a film posztere előtt fényképezték - így aztán csak a rövidlátók nem vették észre, mennyire kiretusálták az arcát.

Mindenesetre még mindig rengeteg rajongója van, akiket nem érdekelnek a ráncai, így a Magyarországon január 14-én mozikba kerülő filmnél is borítékolható majd a közönségsiker.

Minden idők legszexisebb színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

A Hová lettek Morganék? sztorijában egyébként a Szegény embert az Amish húzza című vígjátékra emlékeztet: adott egy egymástól elhidegült pár - a feleséget Sarah Jessica Parker alakítja -, akiket a nyüzsgő New Yorkból egy unalmas wyomingi városkába költöztetnek a tanúvédelmi program keretén belül.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Természetesen a beilleszkedési nehézségek sok mókás kalandot eredményeznek, és valószínűleg a szokásos happy endre is számíthatnak a hasonló romantikus mozik kedvelői.

Ezt is szeretjük