"Sokkot kaptam!" Keresztes Ildikó kiborult az X-Faktor versenyzőjétől

Horváth Richárd nehezen viselte a kritikát, Ördög Nórával sem állt szóba.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Múlt héten szombaton este került adásba az X-Faktor második szériájának harmadik válogatója, ahol bizony többeknek is sikerült komolyan elborzasztania a mentorokat tehetségtelen produkciójukkal.

Az első fellépő Horváth Richárd volt, aki nem igazán gyakorolt jó benyomást a zsűrire, mielőtt énekelni kezdett, Malek Miklós ugyanis megkérte, hogy emelje meg egy kicsit a kalapját, hogy egymás szemébe tudjanak nézni.

Rizikós dalválasztás

A 17 éves budapesti fiatalember Tóth Gabi Elég volt című slágerével igyekezett lenyűgözni a szigorú mentorokat, aminek kapcsán Malek Miklós szűkszavúan csak annyit mondott, hogy rizikós ez a dalválasztás.

Amint Horváth Richárd énekelni kezdett, a nézők teljesen megdöbbentek rikoltó hangjától, az ítészek pedig csak nevettek kínjukban - végül a közönség előbb unta meg az előadást, így az fújolásba és kifütyülésbe fulladt.

- Számomra ez egy sokk volt - kezdte az értékelést feldúltan Keresztes Ildikó, Malek Miklós pedig csak annyit tett hozzá, hogy szerinte az Ördögűzőben nagyon jó lenne ez a hang.

Kiakadt a színfalak mögött

A mentorok a fenti hozzászólásokon túl nem is igazán illették további kritikával a szakácsnak tanuló srác borzalmas előadását, ehelyett négy határozott nemmel vettek tőle búcsút.

- Nagyon köszönjük, hogy itt voltál, nagyon szórakoztató voltál, szeretünk téged, szia - búcsúzott tőle Nagy Feró kellő iróniáról tanúbizonyságot téve, Horváth Richárd azonban nem kezelte valami jól a kudarcot.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A fiatalember ugyanis a színfalak mögött azonnal káromkodni kezdett, csicskáknak nevezte a mentorokat, sőt, mi több, még csak Ördög Nórával sem volt hajlandó beszélni.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük