Sárga a szőrös Helena Bonham Carter fogsora

Helena Bonham Carter fogai olyan csúnyák, mintha napok óta nem mosott volna fogat, szőrzete pedig csak hab a tortán.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Első pillantásra úgy tűnik, hogy minden rendben van Helena Bonham Carterrel ezen a képen, ám ha alaposabban szemügyre vesszük, bárkinek szemet szúrhatnak gusztustalan szépséghibái, amelyek egyáltalán nem illenek a csinos színésznőhöz.
 


A 42 éves hölgy tényleg elragadóan fest a Vivienne Westwood által tervezett vörös ruhájában ezen a tavalyi képen, ami a Sweeney Todd: a Fleet Street démoni borbélya című horrormusical londoni díszbemutatóján készült róla, de szőrös arca és koszos fogai felett mi sem hunyhatunk szemet.

Az egyik fotós ugyanis készített róla egy közeli képet, amelyen jól látszik Carter bozontos arcszőrzete, ám ennél is kiábrándítóbbak sárga fogai, amelyek úgy festenek, mintha napok óta nem mosott volna fogat!

Nem zavarta, ha nős pasikkal kezdett

Carter jelenleg Amerikai egyik kultikus rendezőjének, Tim Burtonnek a felesége, akinek filmjeiben gyakran vállal rövidebb-hosszabb szerepeket, ám mostani házassága előtt meglehetősen viharos volt a magánélete.

15 sztár a Ló jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

A kilencvenes évek végén például a házas Kenneth Branagh-gel kezdett viszonyt, majd rövid ideig randizott Steve Martinnal és Rufus Sewellel is.
Tim Burton fejét a 2001-es Majmom bolygója című remake forgatásán pedig úgy csavarta el, hogy Burton közben már Lisa Marie jegyese volt.

Helena Bonham Carter a nyolcvanas évek első felében kezdett színészkedni, első Oscar-jelölését pedig A galamb szárnyai című romantikus dráma női főszerepéért kapta. Az aranyszobrot azonban abban az évben végül Helen Hunt vehette át a Lesz ez még így se című filmben látható alakításáért.

Ezt is szeretjük