Szürke, nyúzott átlagnő smink nélkül Halle Berry

A gyönyörű színésznőt tavaly a világ legjobb nőjének választották meg, ám smink nélküli arcát látva ezt nehéz elhinni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Halle Berry-t a gépkocsijában ülve, smink nélkül kapta le valamelyik szemfüles lesifotós néhány napja, a 42 éves színésznőről készült fotók pedig igazán megdöbbentőek.


Berry nyúzott arca ugyanis korántsem fest olyan elbűvölően szépségápolási szerek nélkül, mint ahogyan megismertük a magazinok címlapjain vagy a mozifilmekben.

Ezeket a leleplező képeket látva feltehetően senki sem gondolná, hogy a 42 éves színésznőt tavaly októberben az Esquire magazin a világ legszexisebb nőjének választotta, győzelmével pedig olyan ifjú bombázókat ütött ki a nyeregből, mint Scarlett Johansson vagy Megan Fox.

Nem veszítette el szerénységét

- Nem tudom, hogy ez pontosan mit jelent, de egy 42 éves, nemrég szült kismamaként azt hiszem, elfogadom – kommentálta szerényen az Oscar-díjas színésznő saját diadalát.

Magasról tesz rá, hogy mit gondolnak róla

Berry hozzáállása mellesleg szinte példanélküli, hiszen saját bevallása szerint magasról tesz arra, hogy mikor, milyen állapotban kapják lencsevégre a paparazzók.

Amikor például megtudta, hogy teherbe esett, nem érdekelte a testsúlya, és büszkén jelent meg a vörös szőnyegen, figyelmen kívül hagyva, hogy mit is gondolnak róla.

16 buja színésznő, aki mindent megmutatott

Nézegess képeket!

Elolvasom
- A lesifotósok már régen elszabadultak. Ha átlagos emberként lépsz ki az utcára, azonnal rákerülsz a rosszul öltözködő sztárok listájára. Vagy megjegyzik, hogy narancsbőröd van. Azt éreztetik veled, hogy nem léphetsz ki az otthonodból és lehetsz egy átlagos nő.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Én megpróbálok ellenállni és akkor is smink nélkül megyek el hazulról, ha tudom, hogy rajta leszek egy ilyen listán – vallott Halle Berry.

Ezt is szeretjük